Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:silhouette
Alue:Demostudio
Aihe:T. Kyrö : Barfly (Rock/Pop)
Aika:03.06.2010 20:42   (muokattu 03.06.2010 20:43)
tkay: Kiitokset kritiikistäsi! Tuossa kitarasoundissa (turhan näkkileipämäinen) ja itseasiassa koko miksauksessa (jonkin verran mutainen ja tylsä) on vielä tehtävää. Homma on vain pirun vaikeaa, kun korva ei ole oikein harjaantunut ja miksaaminen menee vähän arvauspeliksi. Täytyy kuunnella referenssimateriaalia ja yrittää vielä parantaa.
 
Juu, eipä mitään. Ihan on mukavaa kuunnella muiden tekemiä kappaleita ja yrittää sanoa niistä jotain rakentavaa. Ainut, etten tosiaan ole siinä kovinkaan harjaantunut :/
 
Ja: et varmaankaan ole ainut kenen pitäisi kehittää "korviaan"/musiikillista tajuansa. Itsellä on usein niin, että aluksi soittaessa jotain uutta biisiä/melodiaa/riffi se saattaa kuulostaa omasta mielestä erittäinkin hyvälle ja sitten kun vähän aikaa on mennyt elikkä on "nukkunut yön yli" niin kipale saattaa olla täysin menetänyt hohtonsa, tai sitten vaihtoehtoisesti tajuaa taas jotain uutta liittyen tuohon kipaleeseen ja rupeaa siitä taas työstämään juttua. Mutta, minun mielestä sellainen on vain hyvä juttu jos jaksaa hioa ja hioa biisejä niin kauan, että ne rupeaa kuulostamaan siltä kuin miltä niiden haluaa kuulostavan. No, sellaista. Hyvä meininki sinulla on :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=17&t=191223