Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:minorthreat
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kaiutinelementin speksien tunnistus
Aika:03.06.2010 13:27
varakeef: Onko kaappien valmistajasta tietoa?
 
On, hyvinkin täsmällinen: Erkko Salonen. Ovat siis tutun miehen itse tekemät. Pitänee siis kaivella Erkon yhteystiedot jostain vuosien takaa esiin. Voi tosin olla, ettei hän itsekään ihan täysin muista noita lähes parikymmentä vuotta sitten rakentamiensa kaappien speksejä.
 

 
varakeef: Siitä koodista selviää valmistaja (kolme ensimmäistä numeroa) ja valmistusviikko/vuosi. (Tosin vuosikymmenen saattaa joutua arvaamaan). Että ei se nyt ihan geneerinen ole, vaikkei siitä voi tehonkestoa tms päätelläkään.
 
Okei, mahtavaa! Juuri tällaista tietoa hain ja eipä tarvinnut pettyä. Pitää kaivautua syvemmälle tuohon.
 
varakeef: Yksi vaihtoehto on olla välittämättä siitä, mitä kaapeissa on sisällä ja hankkia tilalle uudet sellaiset elementit, jotka ovat sopivia sen vahvistimen kanssa, mitä aiot käyttää.
 
Eli mihin aiot kaapit kytkeä?

 
Tätä vähän ajattelinkin yhtenä vaihtoehtona. tuon alakerran (kaapeissa on erikseen ajettu pilli) vahvistimena on - klassikko-Peaveyn sanottua toissavuonna itsensä irti - ollut joku perus T.Amp -pääte TA1050 MK-X, mutta sain tämän rikkonaisen elementin kanssa sekoillessani siitäkin vissiin poltettua toisen kanavan, eli menee vissiin sekin korjaukseen...
 
Kiitoksia paljon avusta!
 
Tommi
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=191187