Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Työ musiikkialalla
Aihe:Studiokamat apporttiomaisuutena OY:ssä?
Aika:02.06.2010 14:18
Pavezki: Ei siihen osakeyhtiöön sen helpommin rahaa saada. Itse joudut kuitenki lainas takaamaan. Ulkopuolisia rahoittajia voi olla jokseenki hankala saada pienii pisneksiin. Toki jos jotain maailmanlaajuista studio rykelmää kehittelet ni voi joku lähtee sijoittamaankin.
 
Tällä välin selvittelin asioita sen verran että:
 
Finnveralta kyllä saa lainaa ilman vakuuksia. Ensimmäisenä toimintavuotena maksetaan pelkkiä korkoja, kolmena seuraavana vuonna sitten maksetaan koko lainasumma takaisin, eikä laina-ajan kanssa ymmärtääkseni jousteta suuntaan eikä toiseen. Lainaa saa pieniinkin bisneksiin.
 
Mut ei OY taida olla kovinkaan realistinen vaihtoehto, liikevaihdon pitäisi olla jo astetta isompaa että siitä mitään konkreettista hyötyä olis. Eikä taida äänityspalvelut olla mikään tulevaisuuden ala, ei ainakaan perinteisillä metodeilla toimiva paja. Niitä on jo pilvin pimein Suomessakin, ja kun katsoo millaisia hintoja pyydetään niin ei voi kuin ihmetellä, mistä ne katteet oikein revitään? Luovasta verosuunnittelustako? :)
 
Palautin liikeidean bumerangina takaisin piirustuspöydälle. Täytyy tuotteistaa äänitysideasta jotain mediaseksikkäämpää ja innovatiivisempaa, jotain mistä kehtaa pyytää sen 500-1000 euroa/pvä. Mietintämyssy vaan syvemmälle päähän ja menox.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=53&t=189313