Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:defunct
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:B.C Rich Beast Onyx
Aika:01.06.2010 13:33   (muokattu 01.06.2010 13:35)
Yksinpuhelu on kivaa, joten jatketaan. Koska Tampereen päädyssä ei ihan joka kulmassa kasva BC Richin kepukoita, niin tarvittee tyytyä siihen informaatioon mitä netistä löytyy.
 
Hyvin lyhykäisyydessään; varsin kelvollinen keppi, jos tykkää Richien bodymalleista. Floyd Rose -talla ei ole originaali, kuten jo varmaan kävi aikaisemmin selväksi, mutta on -ilmeisesti- Floyd Rose "Ping" (itämaan ihmeitä). Tämä on googlettamalla kaiveltua informaatiota ja siihen kannattaa varautua juuri sen vaatimalla vakavuudella. Kaikin puolin kuitenkin ihan käypä floikka, lukeman mukaan ei paljoa orkkiksesta eroa sekä hyvässä että pahassa. Säilyttää vireen yms.
Mitä sitten taas mikkeihin tulee, niin aika rajusti vetää kahtia porukan mielipiteet tässä; osa sanoo että näillä Rich BDSM -passiiveilla pärjää ihan tarpeeksi hyvin, toiset taas apinanraivolla vaihtaneet heti uudet ja haukkuneet aivan lyttyyn. Kaipa nuo kuitenkin tuohon 345€ hintaan ovat vallan mainiot, jääpähän sitten rahaa laittaa sivuun vaikka DiMarzioon/EMG/Duncaneihin jos siltä tuntuu.
Kaula on perinteistä BC Richiä, eli paksu ku Holmesin jorma. Tämä on se kaikista vaikein ellei mahdottomin aspekti todeta sopivaksi; ellet pääse hiplailee näpläilee, ihan turha arvioida kuinka hyvältä tuntuu tumppuun. Ota riski ja tilaa keppi tai vartoo että pääset koklailee jossain vastaavaa kitaraa.
 
Edit. Noista Thomannin Hot Dealseista sen verran, että epäilen nostavatko enää koskaa hintaa noissa. Haluavat vain eroon varastolla roikkuvista kappaleista, eli hinta on sama kunnes tavara loppuu, uskoisin näin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191145