Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hapan
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hughes & Kettner (yleistä keskustelua)
Aika:30.05.2010 17:48   (muokattu 30.05.2010 17:48)
Mulla on ollu kettusia jos jonkinmoisia...
 
Ensitutustuminen merkkiin tapahtui Tubemanin muodossa. Oikein näpsäkkä laitos, lähti hyvää soundia melkeinpä päätteellä kuin päätteellä (ts. vanhaan 100 wattiseen trankku Yammun inputtiin ja rock). Seuraavaksi repertuaariin pääsi Replex, joka on kyllä aivan käsittämättömän hyväsoundinen dilsa. Ainoa paska juttu tossa, kuten tubemanissakin on, että se ei toimi 9 V muuntajalla, liikaa piuhasotkua kun on useampi muuntaja. Ja toki laitteen kokokin on melkoinen, vie laudassa noin neljän tavallisen spedun verran.
 
Vahvistimista ensimmäinen oli Trilogy. Puhdas soundi aivan huikea, helposti kovinta paskaa mitä olen ikänä kuullut. Headroomia riittää, ei se murolle mennyt täysilläkään. Crunch kanava oli mielestäni silti ton laitteen paras osa. Todella kivasti puhdistuva rokkikomppisoundi, boosti päällä oikein kunnon kasarimetallikorina. Marsumainen noin yleissoundiltaan, mutta hyvän EQ:n ansiosta sieltä sai kaavittua ylimääräiset middlepuukot ja treblesirinät veke. Leadia käytin sitten soolosoitossa, en osaa sen soveltuvuutta metallikomppaukseen sanoa. Monesti oon lukenut, että se ei sovi ihan moderneimpaan louhintaan, toi nuppi on kuitenkin kallellaan tonne klassiseen rokkiin kuin alavirerutinaan.
 
Toinen vahvistin oli sitten Edition Tube. Oli mulla vähän aikaa vain, kun piti toiseen bändiin hankkia joku vahvistin. Ja hyvinhän se toimi; 20 wattiseksi peliksi siinä kesti yllättävän koville volille clean- kanava ilman muroa. Epäilemättä boostispedun kanssa melko nasakkaa soundia olis ollu luvassa. Tässäkin laitteessa EQ toimi hyvin, alapään sai pidettyä kurissa, middle pysyi muikeana ja yläpään sihinä oli heleppo välttää. Saattanen hommata tällaisen vielä joskus.
 
Kyllä kaiken kaikkiaan oon ollu aina tyytyväinen H&K tuotteisiin. Trilogy oli kyllä aivan perkeleen kova vahvistin, ja senpä vuoksi oon miettinyt, että jospa hommaisin Switchbladen sen midiohjattavuuden vuoksi. Nyt tosin Marsulta on tullut vastaavanlainen kapistus huomattavan kilpailukykyiseen hintaan, joten joutunee pistää shoot outin niiden välillä pystyyn joskus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191042