Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:HTMono
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Hughes & Kettner (yleistä keskustelua)
Aika:29.05.2010 11:31
Itse hommasin tänä keväänä H&K Statesman Dual EL34 nupin torilta "puolivahingossa". Joskus vuosi tai pari sitten noita kuumottelin kovastikkin mutta silloin niitä ei käytettynä pyörinyt ja uudesta pyydettiin ihan liikaa. Nyt sitten kun bongasin tuon nupin omasta mielestäni aivan törkyhalvalla (400e) niin samantien piti pistää puhelua >:)
 
Eikä kaduta. Tein tuolle itse oversized 2x12" komeron varustettuna Greenbackeilla ja jytää loistosti. Brittihenkinen särö ja pitkään puhtaana pysyvä vähän tummemman puoleinen kliini. Säröä lähtee kanssa ihan liikaa jos haluaa. EQ toimii yllättävän tehokkaasti joka suuntaan, saa säätää varoen. Vahvistimesta löytyy sitten vielä lisäksi jalkakytkimellä säädettävät boost sekä 2nd volume. Boost ei mielestäni ole mitenkään hyvä, aiheuttaa aika paljon taustamelua joten erillinen pedaali toimii boostina. Kakkosvolume on taas oikein kätevä, saa laskettua tai nostettua etusen jälkeistä volaa miten haluaa.
 
Itsellä ei huonoja kokemuksia siis tähän mennessä ole Huuko Kettusesta tullut, Statesmaneja on tullut soiteltua EL34 sekä EL84 versioita ja molemmat soundaa aika erilaisilta. Lisäksi sitten Edition tube joka on kyllä kanssa kiva vehje. Kyllä saksanmaan vehkeitä voi muillekkin suositella.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=191042