Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Lucky 7
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Integroituminen omaan sukupolveen
Aika:29.05.2010 00:41
tope2: Nythän on niin, että kaikki nää nuoret kaks-kolmekymppiset, jotka harrastaa jotain ihme lavatanssia tai humpansoittoa tahi tangolaulua (tai mikä hirveintä, käyvät tangokuninkaallisten konserteissa, tätäkin on nähty).. niin heidät voidaan tulkita yhteiskunnassa poikkeaviksi nuoriksi aikuisiksi.
 
Kehityspsykologian alkeellisimpienkin lainalaisuuksien mukaan nuoren ihmisen persoonallisuuden kehitys on normaalia silloin, kun integroidutaan ensisijaisesti omaan sukupolveen.
 
Nämä edellämainitsemani nuoret ovat siten integroituneet edellisiin sukupolviin, jolloin heidän persoonallisuutensa kehitys on häiriintynyt!?? ;) Poikkeuksena ehkä mustalaiskulttuuri, jossa integroitumista edelliseen sukupolveen pidetään normatiivisena.

 
Mut jos se "oma" sukupolvi enemmistönä on väärässä ja kuuntelee kapea-alaisesti ja vielä huonoa musaa. Kuljetaan massoissa ja haetaan hyväksyntää..
Ne muut kai on häiriköitä ja hukassa olevia ja ne kuulu tuomita yhteiskunnan etujen nimissä. Kunnes ne keski-ikäistyy ja lakkaa etsimästä epäkohtia.
 
Nimim: satiiri on köyhää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=191054