Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Osteri
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:euroguitar.com - mikä meininki?
Aika:28.05.2010 20:46
Jaahas... on aika laittaa kokemus tiedoksi tästä putiikista. Olipa positiivinen tapa hankkia uusi basso :)
Enenn tilausta ehdin pariin kysymykseen käyttää sitä info-emailia ja vastauskin tuli parin päivän sisään. Sen jälkeen laitoin tilauksen sisään nettikauppaan kun päätös hankittavasta tuotteesta oli tehty. Sinne mukaan vaan Visa-kortin numerot ja tilausvahvistus tulikin samantien omaan emailiin.
 
Tilauksesta 2 viikkoa ja basso oli tänään noudettavissa Helsingin Kampissa Matkahuollossa. Rahtikulut oli sen € 20 jonka nettikaupassa ilmoittivat ja ne kulut maksetaan samalla siinä Visa-ostoksen yhteydessä.
Euroguitar käyttää ranskalaista Chronopost-kuljettajaa jota Suomessa edustaa DPD joka käyttää jakelussa Matkahuoltoa. Pienemmät paketit ilmeisesti toimitetaan lähimpään Siwaan tai Valintataloon, mutta basso oli kyllä pakattu sellaiseen megalaatikkoon että Siwan kassatyttö olis ollut vaikeuksissa sen kanssa.
 
Basso oli pakattu omaan laatikkoonsa joka oli pakattu isompaan laatikkoon jossa ihan riittävät paperipehmikkeet lisänä vaurioiden välttämiseksi. Ei mitään kolhuja tai muuta siinä megalaatikossa. Kaikin puolin ok pakattu.
 
Ainoa negatiivinen puoli on Chronopostin nettiseuranta-järjestelmä sen jälkeen kun tavara saapui Suomeen. Viimeinen "time stamp" oli kirjattu Turkuun ja ilmeisesti siinä kohdassa vastuu vaihtui DPD:lle joten näkyvyys katosi. En tiedä kuinka olisivat mulle laittaneet tietoa, ellen itse olis soittanut DPD:lle josta sitten sain tiedon että lähetys on Kampin Matkahuollossa haettavana.
 
Enivei, yleisesti positiivinen kokemus ja voin suositella Euroguitarista ostamista. Helppoa ja ilmeisen turvallista. Hyvä homma.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=189436