Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Murgo
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Eetu pakkanen HUIJARIVAROITUS
Aika:26.05.2010 17:51   (muokattu 26.05.2010 17:56)
Onhan tuohon postitätien tietämättömyyteen joskus tullut törmättyä, viimeksi kun Thomannilta tavaraa tilasin, menin postiin ja annoin sen heidän ilmoittamansa lähetystunnuksen jolla paketin tiedot löytyvät jopa Itellan lähetystenseurannasta ja jolla ne myös tähän asti on saanut postista ulos ihan samalla tavalla kuin muutkin.
 
Täti ei ensin meinannut uskoa että kyseessä on lähetystunnus "kun niissähän on aina myös kirjaimia". Sain pitkään vakuutella että kyllä, kyseessä on ihan oikea lähetystunnus ja näillä ne paketit ovat monta kertaa ennenkin löytyneet. Lopulta kysyi joltakin ja sai suurin hankaluuksin ilmeisesti kaivettua jostain systeemistä vastaavan suomen tunnuksen jonka hän kirjoitti PAPERILLE ja näppäili johonkin toiseen systeemiin (copy-paste ilmeisesti oli täysin tuntematon käsite).
 
Eikä varmaan ollut ainakaan iästään päätellen mikään harjoittelija, toki uusi saattoi olla ko. hommassa.
 
Ei siinä, eihän jokainen voi tietää kaikkea työhönsä liittyvää nippelitietoa, mutta aika ärsyttäviä ovat ihmiset jotka väittävät ettei jokin ole mahdollista tms. vain koska he eivät satu asiaa tietämään sen sijaan että ottaisivat selvää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=190775