Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tubeman
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Brimar 6SN7-putket
Aika:14.05.2010 22:57
SirElwood: Se mitä "joskus on käytetty" ei yksin tee mistään hyvää/tarpeellista/haluttua nykyään. Ennenmuinoin on käyttetty vaikka ja mitä putkia... Puhun siis kitarakoneista. En näe oikein mitään muuta syytä kuin mielenkiinnon tai kokeilunhalun käyttää moisia putkia nykyisin. Niin ja tietty jos omistaa jonkun vanhan koneen missä moiset on käytössä. Ja kun tuo ei todellakaan ole harvinainen putki. eBay listaa äkisti katsottuna yli 600 kohdetta... Mm. RCA pari "NOS NIB" 25usd. Minun mielestä tässä ketjussa on ihan järkeviä puhuttu.
 
Ei putkikaupoilla rahoiksi pääse lyömään. Ellei o telefunkkenia kitaristeille tarjota.

 
Eipä Telefunkenitkaan autuaaksi tee,putkitehtaat ostivat joitain tyyppejä muilta valmistajilta putkikauden loppuvaiheessa,eli pääasiassa itä-blokin tehtailta kun omat tuotantolinjat oli jo myyty pois,ja vanhaa varastoa oli yleisimpien tyyppien kohdalla pariksi vuodeksi.
 
Tämä threadin aloittaneen Brimar (British Marconi) oli tunnettu tarvikeputki valmistaja,missään en sitä ole nähnyt ensiasennusputkena.TV puolella varsin tunnettu ,siitä tunnisti kun koneesta löytyi Brimarin putkia että joku on jo ehtinyt
sorkkimaan aparaattia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=190705