Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Cimble
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:Kyyria
Aika:14.05.2010 21:33
Joo kyllä minustakin Kyyria pesee Subbarit. Subbarit on mitään sanomattomampi ja latistavasti kaupallisempi, joka tehty liian kaavamaisesti.
 
Muistan kun joskus kauan sitten katoin Ilosaari-Rockissa Kyyrian sellasessa teltassa. Ennen keikkaa lavalle tupsahti sellainen iso, kaljuhko, lihava ukko sellaisissa ihme junttivaatteissa ja meni pokkana rumpupallille. Aattelin, että se on miksaaja tai roudari, joka testaa viime hetkellä jotain. Ei sen näköinen ukko voi olla rock-rumpali.
 
No savukone alkoi jo tupruttaa ja muut tyypit kiipes lavalle ottaen soittimet käteensä. Aattelin, että nyt se roudari ei kerkee pois sieltä rumpujen takaa, kun kaikki alkoi jo soittamaan. Ihmettelin, kunnes tajusin, että roudari osaakin soittaa niitä rumpuja. Ja että itse asiassa se taitaa olla tämän bändin rumpali! Olin kyllä lukenut levyn kannesta, että bändissä soittaa joku Gas Lipstick, mutten voinut kuvitella sitä sen näköiseksi... Ja hyvin soittikin!
 
Part 2:
Vuosia, vuosia myöhemmin Kaasu on superstara HIM:ssä. Kaasun erään projektin, nimeltään Bend Over, keikka on yhdessä pubissa eräässä suomalaisessa sisämaan kaupungissa. Kaasu on tullut tappamaan aikaa ja valmistautumaan keikkaan paikallisen ja suomalaisittain legendaarisen heavybändin kitaristin vieraaksi. Seurue lähtee tilataksilla kohti kaupungin keskustaa keikkapaikalle ottaen kyytiin vielä pari kitaristin tuttua. Yksi tuttu on kaverini, monipuolinen muusikko joka tuntee paljon alan tyyppejä aina rivimuusikoista megastaroihin. Tällä kertaa kaverini kuitenkin ajatteli taksissa tämän heavykitaristin seuralaisen olevan joku kitaristin naapuri tai muu sellainen, joka oli vaan lähtenyt messiin ryyppäämään ja katsomaan Bend Overin keikkaa. Kaverini jopa tarinoi taksissa tämän "naapurin" kanssa. Perillä keskustassa tiet erosivat vähäksi aikaa ennen keikkaa. Yllätys oli melkoinen, kun kaveri Bend Overin keikan alkaessa tajusi, että tyyppihän olikin HIM:in Kaasu! Se vaan ei ollut tullut jotensakaan ilmi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=73400