Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vekkuli1981
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Merging Flare -melodista heviä
Aika:12.05.2010 13:45
cadabra: Aika hyvin ootte saanu nuo bändit yhistettyä mistä ootte vaikutusta ottanu! En tiiä voiko siitä omaperäisyyden puutteesta aina valittaa mutta erittäin hyvä laulaja teillä kieltämättä on. Steel Redeemer biisissä ainaki tuntu tuota tilulilua olevan vähä turhanki paljon vaikka ymmärrettäneen että se kuuluupi tällaseen musaan.
 
Tosiaan, ettei jäisi epäselväksi niin itse en (tässä) bändissä soita. Koetan kyllä pitää nämä kommenttini pääosin suht neutraalin tiedottavina, mutta jos kuitenkin tulee pakostakin kehaistua niin ei kukaan kuvittele, että omakehu haisee tai vastaavaa.
 
Tämän disclaimerin sanottuani edelliseen: Ohan tää hiton kova bändi, rahkeita vaikka mihin. Matias on tosiaan monipuolinen ja hyvä laulaja (vokalisteihinhan tän tyyliset bändit yleensä kaatuu) sekä Kasperin biisinkirjoitustaito priimaluokkaa. Omaan makuun tota poweria on myös vähän liikaa, mutta koska se ei todellakaan ole mikään hallitseva elementti niin en valita. Ja tajuaahan sen kun ottaa tosiaan huomioon tyylilajin sekä sen että Kape nyt on yksi Suomen kovimpia kitaristeja melodisen hevin saralla. Ja eipä tässä bändissä varsinaisesti ole lähdetty uutta pyörää keksimään, varsin perinteisin ottein mennään. Minusta bändi silti näin enemmän kuunneltuna kuulostaa ennen kaikkea itseltään, ei miltään hiilipaperikopiolta jostain menneiden aikojen suuruudesta.
 
Kukin voi tietty noita myspacessa olevia vanhoja nauhoituksia kuuntelemalla tai keikoilla käymällä tehdä omat johtopäätöksensä. Ihan vapaasti saa olla eri mieltä kanssani, itselle on tärkeintä että väki testaisi bändin. Oon ehkä vähän pihalla suurten massojen mietteistä, mutta nähdäkseni jos tän tyylisestä musasta muutenkin tykkää niin vaikea Flaresta on olla pitämättä -sen verran hyvää kamaa lajissaan kuitenkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=190205