Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ragol
Alue:Livetoiminta
Aihe:Joku boksi luureille??
Aika:12.05.2010 07:52
hjunnila: Y-haara ei oo mitenkään huono ratkasu -- vaikkakin sinänsä sen pitäis olla melko lailla sama kummalta puolelta vahvistinta signaalin splittaa kun sen tekee oikein. Toisinaan ollaan jouduttu käyttämään viimosena vaihtoehtona just tuota speakon->DI->kuulokevahvari->kuulokkeet-meininkiä ja toimii joka kerta. Kyllähän erillinen monitoritiskikin ois yleiskäyttöisempi ratkaisu, mutta tässä nyt haettiin semmosta setuppia, millä yks ukko pääsis vähän joka väliin ja reikään. :)
 
Jooh, mutta kun ei se noiden EP-liitinten kanssa ole mahdollista, kuten jäsen sytem jo totesi. Tai siis, vaatii useamman adapterin, ja silti lopputulos voi olla puutteellinen. Ja myös speakoneilla voi ampua itseään jalkaan sopivassa tilanteessa. Tietysti jos käyttää vain NL2:a, niin ei tuota ongelmaa ole, mutta eikös tässä nyt pähkäilty järjestelmää, joka toimisi mahdollisimman monen eri kaluston kanssa yhteen?
 
Sinällään hyvä idea, ei siinä mitään, kunhan vain ottaa huomioon reunaehdot yms. Ja kyllä, varsin usein tulee vastaan biampattuja monitoreja, joihin signaali viedään yhdellä speakonilla...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=190533