Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Sonar 8.5 (Producer) vaiko Pro Tools 8 LE?
Aika:10.05.2010 09:46
artodaguitarist: Tätä juttua olen vähän miettinyt, mutta kun en ole meinannut mistään löytää kunnon vertailuja kyseisistä ohjelmista, niin ajattelin sitten kysyä asiasta täällä.
 
Kahta kyseistä ohjelmaa olen harkinnut, käytössäni siis on tehokas PC (läppäri) ja siihen olisi tarkoitus ostaa vielä kylkiäisiksi M-Audion Profire 2626.
 
Ymmärtääkseni Sonarista löytyy kvantisointiominaisuus, kuinka Pro Toolsissa?
 
Löytyykö näistä kummastakaan ohjelmasta samankaltaista ominaisuutta kuten Logicissa, että voi äänittää samalle raidalle looppina monta ottoa ja sitten ruveta semmoisella työkalulla valitsemaan parhaiten onnistuneet iskut ja otot?
 
Enkä ajattele ollenkaan hintaa tässä ostoksessa, mutta Pro Toolsin HD-versio on liian kallis kukkarolleni, jonka vuoksi vain harkitsen LE versiota PT:stä. Kumpaa siis suosittelette, Sonar 8.5 Producer Edition vai Pro Tools 8 LE?

 
jos midi jutut tärkeitä eiköhän Sonar olis parempi audio projekteihin ehkä pro tools ja kvantisointi löytynyt kevyemmistäkin Sonareista. noi kaksi kalleinta sonaria eli Producer ja Studio mielestäni sisältää säätöjä lisää tuossa asiassa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=190602