Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:molder
Alue:Etno, proge, latin
Aihe:Lisää Rushia kuunteluun..
Aika:09.05.2010 10:50   (muokattu 09.05.2010 10:51)
Juutas: Paikkasin vihdoin levyhyllyni progeosaston vakavan puutteen ja hankin ensimmäisen albumini Rushilta eli Moving Picturesin. :) Nyt kun sitä on tullut kuunneltua viikon päivät päivittäin, olisi kiva jatkaa aukon paikkaamista Rushin muun tuotannon puitteissa. Eli..
 
Suosituksia? Mikä levy olisi tyylillisesti Moving Picturesin kaltainen? Tai mikä muu levy Rushilta olisi must? Mielellään perusteluja ja luonnehdintoja mukaan. Kiitos!

 
R U S Hin olisin minäkin tänne ensimmäiseksi sijoittanut, mutta kun se on nyt tuolla ROCK, POP jne. keskusteluissa alunperinkin niin sieltä kannattaa kysellä tästä lähtien. Annetaan tämä nyt anteeksi kun on näin hyvästä bändistä kyse :)
 
Moving Picturesillä minäkin alottelin ja kyseessä on omasta mielestäni trion paras levy. Sitten suosittelisin siitä matkaa "taaksepäin" eli kuuntele takaperin-kronologisessa järjestyksessä koko tuotanto :) eli Permanent Waves, Hemispheres etc.. Sitten muut vaikka. Livet ja DVD:t kannattaa ehdottomasti tsekata kanssa. Itselle tämä "uusi" tuotanto ( 20 viimeistä vuotta) ei oikein kolahda paitsi noiden mainitsemieni live- ja dvd-tallenteiden osalta. Dokkarileffaa on tulossa jne..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=5&t=190277