Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jasma
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Toneport UX2 vai Studio UX2
Aika:07.05.2010 20:12   (muokattu 07.05.2010 20:16)
Squierrel: Eikös nuo UX2:t ole ihan sama laite, eri vuosimalli vain? TonePortteja ei enää tehdä, vaan ne on korvattu PodStudioilla.
 
Ja ei, niistä ei tule ääntä ilman tietokonetta päällä. Ne saa sähkönsä usb-liittimestä ja niiden softat pyörii tietokoneessa.
 
Mutta voisikos joku selvittää, mikä ero on GearBoxilla ja PodFarmilla? Aiemmin luulin, että GearBox on vain näiden UX-boxien kanssa toimiva *ennen äänitystä* efektoiva softa ja PodFarm suunnilleen vastaava VST-plugari, mutta asia ei taidakaan olla ihan niin, vai?
 
Mulla näkyy Reaperissä GearBox myös VST-plugarina, mutta se on jostain syystä jotenkin disabloidussa tilassa, toimii vain standalonena.

 
No Podfarmin päivitin omalle ux1:lle ja käyttöliittymä on huomattavasti miellyttävämpi ja mielestäni selkeämpi, eli hiiren rullalla voi pyöritellä vaffistia ja efektejä ja valita ketjuun mieleisensä. Samaan tapaan nuo toimii, eroja en ole huomannut, tosin gearboxia tosi vähän käyttänytkin. Farmissa muistaakseni saa kaksi signaaliketjua samaan aikaan, en muista oliko sama ominaisuus jo gearboxissa. Ehdottomasti kannattaa farmi asentaa jos ilmaiseksi onnistuu.
 
muoks! itselläni farmi käytössä cubasen kanssa. farmista saundit ja cubasella äänitys. en ole farmia kokeillut ilman ux1stä, joten en osaa tarkalleen vastata kysymykseesi. toivottavasti nyt jotain hyötyä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=170566