Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Mistä syntyy ammattimainen keikkapyyntö
Aika:06.05.2010 14:23
VolmariKuulapää: Yleensä kun ne bändit itse tyrkyttävät itseään. Kyllä silloin pitäisi olla valmiiksi mietittynä hinta, jolla kyseiseen raflaan/tapahtumaan lähdetään soittamaan.
Moniko vastaisi sähköpostiin, jossa tarjottaisiin autoa kyseisin ehdoin ( ja huom. itse et ole missään ilmoittanut haluavasi ostaa auton): Moro! Nyt vain tämän kesän myynnissä halpa auto, sininen! Tosi tykki vehje! t. petunia666.org.ee
 
edit. Ja kun itse laitan keikkatarjouksen bändille, ensimmäiseksi mainitaan aina paljonko on varaa orkesterille pulittaa esiintymisestä + mitä härpäkkää paikalta löytyy: backline, Pa, ruokailu, juomailu jne... Onko se nyt niin vitun vaikeaa sanoa, millä hinnalla on valmis lähtemään takahikiän pub-cafeeseen soittamaan? Varsinkin kun itse sinne keikalle hinkuu!

 
Toi voi olla vähän vaikea asia varsinkin kokemattomalle bändille. Täällä palstoilla annetaan jatkuvasti noottia, ettei saa polkea hintoja, vaan pitää laittaa vähintään liiton minimit. Mutta sitten kun tarjotaan itseä keikalle nelinumeroisilla summilla, voipi olla varma, ettei sitä keikkaa tipu. Koita nyt siinä välissä sitten rimpuilla jotenkin....
 
Lisäksi jokaisen kuppilan maksukäytännöt meinaa vähän poiketa toisistaan. Toiset sanoo, että keikalle tullaan tasan lippuriskillä, toiset maksaa pari sataa juomien ja ruokien kera tai jotain vastaavaa. Ei se aina ole niin helppoa toisessakaan päässä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=190340