Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vekkuli1981
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Malicious Death - Thrash Till The Death
Aika:05.05.2010 18:01
Keskiviikkona 12.5. (eli julkaisupäivänä ja helatorstain aattona) järjestetään Helsingissä anniskeluravintola Heavy Cornerissa (Hietaniemenkatu 2) levyn julkaisun kunniaksi pienet sessiot, johon kaikki ovat tervetulleita, K18-hengessä kuitenkin.
 
Ravintola avaa ovensa klo 20, jonka jälkeen olisikin jo tarkoitus aloitella ja jatkaa niin pitkään kuin vanhoissa akuissa virtaa piisaa. Mitä aiemmin saapuu sitä varmemmin siis varmistaa että normibaarisekoilun lisäksikin on vielä toiminta menossa. Sisään maksaa norminarikan (jos tulee ajoissa niin ei ehkä tarvi maksaa sitäkään), ei ekstraa.
 
Illan ohjelmisto koostuu pelkistettynä seuraavasta: Välissä pyöräytellään alusta loppuun uunituoretta albumia. Muuna aikana itse Molestor Bilibaldus, tuo paholaisen punasilmäinen lahja rässiliiveihin ja/tai kesämekkoon pukeutuville naisille, karvaisine kumppaneineen soittelevat vaikuttajabändejään ja muita kauniita ballaadeja. Tarkoitus olisi myös jonkinsortin juomatarjousta saada mukaan vetristämään talven kolottamia mosh-niskoja, mutta ei ole vielä tietoa onnistuvatko alehinnat.
 
Myynnissä on luonnollisestikkin sekä "...From Above" albumia että edellä mainittua susirumaa (eli helvetin hienoa) paitaa.
 
Tulkaahan humaltumaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=190014