Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:arppah8
Alue:Kilpailut
Aihe:Raskaan musiikin sooloskaba 21 - Äänestys
Aika:03.05.2010 20:19   (muokattu 04.05.2010 00:17)
Vähän haastavaltahan tuo tausta monelle vaikutti mutta kaikki selvisivät kuitenkin kunnialla maaliin saakka. Hyvähyvä! Seuraavassa allekirjoittaneen mietteitä vedoista.
 
Hevikukko: Kipakkaa menoa, hieman päämäärättömästi tosin. Muutama hutinuottikin oli eksynyt sekaan. Teknisesti aika jees. Dilsan ois voinut laittaa aavistuksen pienemmälle, oli siinä ja siinä ettei sotkenut liikaa.
 
Vladi: Tässäkin ehkä mun makuun liikaa dilsaa. Parissa kohtaa tuli jännitys että hajoaako käsiin, ei ihan kuitenkaan käynyt niin :) Pari jatsinuottia eksyi tässäkin mukaan, mielenkiinoinen kokonaisuus kuitenkin ja paljon hyviä juttuja.
 
Nekrokallo: Jatsinuoteilta ei vältytty tässäkään, mutta ihan hyvin pysyi kasassa. Pieni miettimistauko tuli b-osaan siirryttäessä ja meininki vähän pysähtyi. Lopputilu ois ollut vielä tehokkaampi jos olisi jatkanut nousemistaan, nyt jäi vähän kolmosvaihteelle.
 
Aalataur: Olihan tämä taas teknisesti ja ideoiltaan kovaa kamaa niinkuin aina. Ihan loppu oli tosin vähän antikliimaksi, jotenkin hajosi käsiin. Puristus perseestä loppui? :D
 
Tono: Tässä pysyteltiin ihan hyvin omien rajojen sisällä. Ennen b-osaan siirtymistä time hajoaa aika tavalla käsiin, mutta noustiinhan sieltäkin.
 
Viny: Alussa jännitti että tuleekohan sieltä mitään, lopussa paikattiin ja vedettiin vähän pitkäksi :) Muutama ihan hyvä likki, time huojahteli välillä mutta erittäin kehityskelpoista matskua.
 
Vekkara: Dilsa oli taas saada yliotteen. Hieman hajanainen kokonaisuus sisälsi kuitenkin hyviä juttuja, Fredrik Thordendal tuli etenkin lopussa vahvasti mieleen.
 
Aalataur 2p
Vladi 1p
Hevikukko 1p
Nekrokallo 1p
Vekkara 1p
 
Hevikukko, Vekkara ja Vladi olisivat ansainneet vielä plussan tohon ykkösen päälle jos semmoisia vois antaa ja heitetäänpä vielä Vinylle ja Tonollekin virtuaaliplussat.
 
E: Lisätäänpä vielä että Aalatauria lukuunottamatta jatsinuotteja löytyi oikeastaan joka vedosta, Vekkara taisi päästä lähimmäksi oikeita ääniä (tykkäsin jollain perverssillä tavalla nuista Aalataurin alempana kritisoimista äänistä, Thordendal-efekti tässäkin :). Timen kanssa oli myös suurimmalla osalla jonkinasteista huojahtelua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=190343