Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stoalainen
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:As I Lay Dying
Aika:30.04.2010 18:17   (muokattu 30.04.2010 18:20)
sarkain: Pitihän tuo levy hankkia internetsistä kyseenalaisilla jako-ohjelmilla kun niin hehkutettiin ja voi pojat, että on saatanan loistavaa matskua! AILD on noussut vuosien saatossa itseasiassa lempibändikseni metallin saralta ja tämä levy vain lujittaa fanitustani. Biisit ovat vahvempia kokonaisuuksia, entistä dynaamisempia ja selkeästi paremmin suunniteltuja. Mikä tärkeintä, levy on myöskin jopa hivenen raskaampi kuin edellinen! Soolot, kertsit, laulut ja varsinkin riffit toimivat jälleen kerran kuin junan vessa. Mukana on uskomattomia bängereitä kuten Without Conclusion, Vacancy ja Beyond Our Suffering. Myös muut biisit ovat täyttä rautaa, itsellä ei ainakaan pistänyt korviin yhtään huonoa rallia. Tämä lätty on pakko ostaa sen tullessa kauppoihin, jotta voisi tukea jätkiä. Tulipa hieno mainospuhe, vaan ei voi mitään, tämä levy kannattaakin hankkia. Hehjuum.
 
Jaaha, täytyypä vissiin tsekata. Tämä "metalcore" aiheutti itsessäni ensin todella positiivisia fiiliksiä, mutta hetken kuluttua kaikki bändit alkoivat kuulostaa samalta ja genreen iski tylsyys. Harmaata massaa. Genren bändeistä aktiivisesti kuuntelua kestäneet bändit ja levyt ovat Chimairan Resurrection, Killswitch Engagen End of Heartache, Atreyun Lead Sails Paper Anchor ja Avenged Sevenfoldin kaksi uusinta(jotka tosin taitavat olla liian poppia metalcoreksi).
 
Itse asiassa tämän ketjun bändiin en ole tainnut tutustua vielä ollenkaan, tai ainakaan muistikuvia ei ole... Jotain todellista tajunnanräjäyttäjää olen kuitenkin koko ajan odottanut tältä saralta, olisikohan tässä sellainen?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=187860