Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Behringer DDX3216 + Behringer ADA8000
Aika:27.04.2010 04:59   (muokattu 27.04.2010 05:00)
Sami_T: Oon kerran räpelöiny jotain ulostuloja toimimaan ADA8000:sta ton B-merkin digi-ihmeen kanssa mutta siitä on sen verran aikaa että nyt ei oo kyllä enää kauheesti muistikuvia siitä miten se käytännössä tapahtui.
 
Joka tapauksessa toi sun kokoonpano on mahdollinen ja sen saa toimimaan. Oliskohan ollu niin että siellä B-laitteen patchissa oli input- ja output-osasto missä näkyi ne mikserin omat liitännät ja sitten siellä oli joku extra-valikko (module?) mihin sitten reititettiin se kama mitä haluttiin siitä ADA8000:sta pihalle. Tai jotain.
 
Jos ne ADA8000:n ulostulot ei meinaa lähtee toimiin millään niin kokeilepa vaihtaa se optinen kaapeli.
 
Se varmaan kannattaa googlata että kun noi kaks B-laitetta juttelee keskenään (hrrrr) niin pitääkö master/slave-asetus laittaa jollain tietyllä tavalla.

 
Aina kun toimitaan digitaalimaailmassa kahden (tai usemman) laitteen kanssa ja vehkeet on kytketty keskenään digitaaliväylän kanssa, niin joku laite pitää olla MASTER ja muut SLAVE, jos näin ei oo tehty niin signaali saattaa silti kulkea vaikkakin erikoisen kuulosena tai sitten se signaali ei kulje ollenkaan.
Kyseisestä mikseristä ei mulla onneks oo mitn kokemusta, mutta Yamahan kaikista tuotteista paljonkin (joihin toi ilmeisestikin perustuu kopiosuojan sallimissa puitteissa). Ja nyt ei saa ottaa pahalla, jos tää tuntuu ekalta kysyjältä loukkaavalta, niin kai sulla kulkee optinen piuha molempiin suuntiin eli siin ADA:ssa on kaks optista kiinni kuin myös siin tiskis.
 
EDIT: näppihätä
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=190217