Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JGroover
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Harjoituspadista
Aika:23.04.2010 10:09
D-Town: Mulla kun on sellainen matala standi joka on siis vissiin tarkotettu nimenomaan noille padeille niin sen sais siihen niin hyvin kiinni kun vaan olis joku liitossysteemi. Mulla on nyt tuollainen Remon 10" padi mutta ma en oikein tykkaa siita kun se on niin pieni ja siina on niin korkeet reunat. Sita ei tohon standiin edes saa kun siina on joku 6mm kierrepohjassa. Ajattelin etta samalla kun vaihdan padin tuollaseen isoon ja tasaseen kuin etta ostan tuohon Remoon jonkun kiinnitysviritelman.
 
Mulla ei ainakaan tuu mieleen yhtäkään padia missä olis kiinnityssysteemi valmiina. Yhden sellasen oon kyllä nähnyt, ei oo hajuakaan mikä merkki tai mistä ostettu. :) Itellä on Vic Firthin 6" ja 12" padit ja tykkään kyllä 6-tuumasesta enemmän - täytyy vähän katsoa mihin lyö ja tatsi on paljon realistisempi kun tuossa isommassa.
 
passe: Mikä puolestaan on muuten toisinaan varsin virkistävää vaihtelua.
 
No jotenkin seisaaltaan soittaminen tuo vaan mieleen musaopiston rudimenttimaratonit, joista ei sinänsä oo mitään positiivisia muistoja. :D Siinä iässä olis kiinnostanu vähän muukin kun soittoasennon ja löynnin viilaminen millintarkaks peilin edessä... Nyt jos sama olis edessä, niin osais ehkä suhtautua asioihin vähän innostuneemmin. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=190081