Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:korgie
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Humppamuusikoiden kesän avajaiset 6.6.2010
Aika:10.04.2010 13:47
Tanssimuusikoiden kesäkauden avajaisia vietetään jo neljättä kertaa Lammilla, Pöystilän Täysihoitolassa, ja päivä on siis sunnuntai 6.6.2010. Ohjelmassa on leppoisaa yhdessäoloa vapaan musisoinnin, grillauksen ja saunomisen merkeissä.
 
Tarkoituksena olisi kokoontua mahdollisimman aikaisin päivällä, jotta jää sitten reilusti aikaa vaihdella kuulumisia, soitella ja pitää hauskaa. Jos jonkun on ihan ehdottomasti päästävä aikaisin maanantaiaamuna töihin, ehtii sitten vaikka vielä illansuussa ajella takaisin kotiin. Viime vuonna porukkaa alkoi ilmaantua paikalle puolenpäivän jälkeen, ja soitto soi lähes tauotta noin iltapäiväkahdesta aamuyön tunneille.
 
Pöystilän Täysihoitola on täyden palvelun lomakeskus Lammilla Kuohijärven rannalla. Tilan päärakennuksessa on ruokasali, toimisto sekä oleskelu- ja majoitustiloja. Pihapiirissä on useita rakennuksia jotka kätkevät sisäänsä niin ikään erilaisia majoitus- ja vapaa-ajanviettotiloja.
 
-----
 
Tarkempi osoite Pöystilään on:
 
Porraskoskentie 1535
16900 LAMMI
 
Ajo-ohje löytyy esim. Keltaistensivujen tai Eniron karttapalvelusta.
 
-----
 
Osallistumismaksu:
 
Maksetaan paikanpäällä suoraan Pöystilän henkilökunnalle (varaa käteistä mukaan; lähin pankkiautomaatti Lammin keskustassa ~25km päässä)
 
Tarjolla vaihtoehtoisesti joko
 
* päiväpaketti 25e/hlö, johon sisältyy päivällinen seisovasta pöydästä sekä mahdollisuus grillata ja saunoa
* majoituspaketti 50e/hlö, johon sisältyy edellisten lisäksi yöpyminen sekä aamupala lähtöpäivänä
 
-----
 
Käytännön asioista
 
* Yöpyjille on lakanat talon puolesta. Oma pyyhe kannattaa ottaa mukaan jos aikoo saunassa käydä.
* Grillattavaa ja juotavaa voi myös varata mukaan.
 
-----
 
Ilmoittautuminen:
 
Ilmoittautumisia otetaan vastaan keväämmällä; nyt tässä vaiheessa osallistujalistaa on vielä turha kerätä, koska monen kesäsuunnitelmat voivat vielä muuttua kevään mittaan.
 
* Ilmoittautuminen ei ole sitova eikä poissulkeva; tiedot pyritään keräämään lähinnä siksi, että voidaan ilmoittaa Pöystilään suuntaa-antavaa lukua, minkäverran porukkaa on tulossa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=189727