Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laaksonen
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Eri käyttöjärjestelmien vaikutus audio laatuun?
Aika:09.04.2010 10:17
NO ei tähän nyt mailma kaadu pieneen vitsailuun =)
 
kyllähän tuolla alussa jo todettiin että moni muu asia kyllä vaikuttaa enempi mitä käyttis.
 
Se on kyllä totta että Windows XP ainakin sisältää sivuääniä. kun liikuttaa hiirtä nopeesti edestakaisin ja käytää hiiren rullaa niin ainakin emolevyssä olevat kortit ( huom niiden omat) niin päästää "rutinaa" läpi tosin ne kyllä suhiseekin aika kovin ja inisee.
 
Mulla oli joskus aikoja sitten kans kortti mikä oli halpis Inca88 (PCI paikkanen) ja sekin päästi rutinaa läpi, mutta nuo rutinat eivät mailmaa kaada koska silloin pitää olla volat täysillä että ne kuule.
 
Käyttömukavuuksissa sitten voikin olla jo eroja,Ite käytän modattu XP:tä ja toimii ihan hyvin:) ja 002 äänikorttina, tässä en ole huomannu mitään rutinaa vaikka kuinka hiirtä liikuttelisi.
 
Yksi mikä voi vaikuttaa niin yhtä mun kaveria piinaa pulma kun sillä on läppäri latauksessa niin se tuottaa hyvät häiriö äänet vaikka sillä on ihan Fire Wire äänikortti ja suhinat lakkaa saman tien kun ottaa topselin irti. Maadotus taitaa kiusata. Muistaakseni luin kans jostakin että kun ottaaa verkkokortin tai sisäisen modeemin kokonaan pois päältä ( poistaa ajurit) niin kuulema voi auttaa kun ne on jotenkin samassa linjassa tai sähkössä..o.0 ei muista tarkkaan miten se meni=) mutta jotain tuollaista kandee koittaa jos tuo vaivaa.
 
Vista on sellainen teho syöppö jo itsessään että sitä en ole edes vielä viitsinyt edes koittaa.Ja kun seuraavaksi päivitän kalustoa niin tulee kyllä Mac kone varmasti seuraavaksi hankittua...kaiketi:)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=189666