Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Stereophile
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Rumpumikkisetti lainaan/vuokralle?
Aika:08.04.2010 15:01
Dropped C: Olikin vaan yks tomi. Lähetään siis 4 tai 5 mikillä liikenteeseen. Käytössä tulee olemaan 8 kanavainen USB-interface, jokaisesta kanavasta saa 48 voltin Phantomin. Yhen kitaran bändi, basso ja kitara vaatii ehkä kummatkin kaks kanavaa. Tai jompikumpi sit yhen, että saadaan rummuille 5 kanavaa.
 
Tästä kun vaan tulee reenisdemo, ni rykästään koko roska ilman lauluja livenä purkkiin. Ottoja tulee sit niin paljon kunnes tulee tarpeeks hyvä veto purkkiin.
 
Kiitoksia vinkeistä.

 
Tuossa tulee aina vaan ongelmaksi vuodot. Esim kitarat ja basso sillä volumella mitä treeniksellä soitettaessa on johtaa siihen, että molemmat tulee varmasti kuulumaan läpi varsinkin rumpujen overheadista ja vaan sotkee soundia. Olisi aina parempi, että kaikki olisi omassa äänieristetyssä tilassaan tai soitettuna eri aikaan. Mutta kannattaahan sitä aina yrittää, toivottavasti pääsette haluttuun lopputulokseen näinkin.
 
Eli tässä olis sitten mikityksenä basari, virveli, 2 tomia ja overhead. Sitten kitaralle riittää yksi ja basson voi yleensä ottaa vaikka suoraan linjaan tai sitten myös mikillä lisäksi. Tuosta tulee jo 8.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=189570