Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Kannettava musantekoon (mukana kuviossa Cubase ja Motu)?
Aika:08.04.2010 07:08
washburn: Onhan tuo 13" DAW softan kanssa auttamatta pieni. Lisänäyttöä suosittelisin kyllä.
Tosin, jos läppäri on pääasiallinen musakone, niin jokatapauksessa lisänäyttö on poikaa.
 

 
Tässä ote viime vuoden lopulta erään läppäreiden luotettavuutta käsitelleen tutkimuksen documentoinnista:
"Yhdysvaltalaisen Square Traden laajatutkimus todistaa luotettavimmaksi tietokonemerkiksi taiwanilaisen ASUSin. Vain kahden valmistajan kannettavat pääsivät alle 16% vikaprosenttiin kun tarkasteltiin kolmenvuodenikäisiä kannettavia. Testissä kävi ilmi myös, että yksikolmesta kannettavasta ei koskaan saavuta kolmen toimintavuodenikää.
 
Square Trade analysoi yli 30000 uutta kannettavaa tietokonetta, jotka olivat Square Laptop takuunpiirissä. Ensimmäisen kolmenvuodenaikana 31% kannettavien omistajista raportoivat koneeseen satulleesta toimintahäiriöstä Square Tradelle. Minikannettavilla raportoitiin 20% korkeampi vikaprosentti kuin kalliimmilla kannettavilla.
 
Tutkimuksessa tuotiin esiin toimintahäiriöt kahden ja kolmenvuodenikäisissä kannettavissa. ASUS piti kärkisijaa luotettavimpana tietokoneenakoko tutkimuksen ajan. Kolmenvuodenikäisistä ASUS-kannettavista vain 15,6% raportoitiin toimintahäiriöitä, vastaava lukutu tkimuksessa heikoiten suoriutuneella oli 25,6%."
 
Ei ole tietoa tutkimuksen tilaajasta, mutta kaipa tuosta osviittaa saa.
 
Apple myöntää tuotteilleen vuoden takuun, ja noissa maceissakin on kuitenkin vikoja ollut. Itseä mietityttää uuden osto noinkin lyhyellä takuulla. Tosin on mulla minimac toisena musakoneena kotona ja se on kyllä ihan luotettavasti toiminut.
ASUS takuu on 2v. Kunhan heittelen palloa puolelta toiselle.. Ei varmaan paljon apua ole. :)

 
Muistakaa virhevastuu eli tavaralla tietty ikä jonka sen laki edellyttää kestävän ja se on pakollista takuu taas vapaaehtoista joten. ps. tämä asia jota valmistajat kiertää ja koneet on aiona hieman yksilöitä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=189603