Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:MelliW
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Roskakori tyhjennetty - onko mahiksia saada raitoja takas? (mac)
Aika:07.04.2010 11:37
L-studio: Kyllä todennäköisesti saa, kunhan et ole tehnyt juuri mitään tyhjennyksen jälkeen. Datarescue on pelastanut monta omaa ja vielä useamman asiakkaani ja kaverini tiedot, lähes kaikki on ollut ok. Maksullinen ohjelma, mutta työkseen tekevälle lähes pakollinen. Back up ja Time Machine ovat kanssa lähes kaikessa auttaneet.
Itsellä on 4 kovoa koneessa, käyttis omalla ja muut töiden tallentamiseen, turvaa vielä postin ja googlettamisen jälkeen kun ne on käyttiksellä, ei pirstomassa tärkeitä tiedostoja toisilla kovoilla.

 
Mietin sitä että onkohan noissa recoverointi-ohjelmissa eroja sen suhteen miten hyvin ne waveja löytävät? Tuo mainitsemani Stellar Phoenix löysi oikean rumpuoton, mutta oton loppuosan basariraitaan ilmestynyt pätkä kitaraottoa. Onkohan tässä kyse siitä että otto on alunperin jo pirsoutunut kovolle niin, että sitä ei saa yhtenäisenä takaisin.. Noh, se ei taida selvitä muuten kuin kokeilemalla tuota Data Rescueta.
 
Rumpali otti asian onneksi yllättävän rauhallisesti, joten uusintaottopäivä on jo sovittuna ja omakin mieli parempi. Toisaalta tekis mieli vielä kokeilla pelastusta, sillä otto oli erittäin hyvä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=189590