Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:lukethesis
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Erykah Badu
Aika:05.04.2010 21:30   (muokattu 05.04.2010 21:31)
Karlsson: Tälläinen öööh... nakuvideo myös tarjolla uudelta levyltä:
 
http://www.youtube.com/watch?v=jF-AKFAtQQ8

 
Tuostahan kohistiin eritoten Amerikassa tuossa edellisviikolla, kun se nettiin pamahti. Eli periamerikkalaiseen tyyliin, koska videossa näkyy lapsia, he nyt sitten traumatisoituivat tuon hyllyvän peffan nähtyään. Jopa nti Badu puntaroi Twitterissään, että voi kauhia, toivottavasti eivät nyt järkyttyneet loppuelämäkseen. Ja olihan sitä joku läski mamma syytteenkin nostanut.
 
Mun mielestä aika (p)onneton esitys. Nti Badun poliittinen (tai mikä lie) kannanotto tai muu pointti ei kyllä välity, vaan videosta tulee päällimäisenä vaikutelmana vain kömpelön tekotaiteellinen viuhahdusvideo. Ja onko kliseisempää tapaa yrittää saada viesti "kuoriudun uudestaan kuin feeniks-lintu", kuin riisuutumalla alasti?
 
Mitä biisiin tulee, niin sehän on ihan sitä samaa Badua, mitä on kuultu tässä viime vuodet. Eli hyvä biitti ja sointuprogressio, ja sitä samaa oUUuuU-Badu-joikailua siihen päälle.
 
Mama's Gun on edelleen se levy millä palat loksahtaa kohdalleen. Siinä edellisessä New Amerykahissa oli jotain hyviä juttuja, kuten biisi "Honey", mutta kyllä taitaa ne parhaat jutut löytyä tosiaan sieltä 2000-luvun alkupuolelta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=132112