Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:svilo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Teinpä uusi klippejä !!
Aika:05.04.2010 09:55   (muokattu 05.04.2010 09:57)
aristoteles666: tulee itse asiassa mieleen vanhasta guitar playeristä testi jossa testattiin kalliita (matchless ym ym) vahvistimia ja DR Z valitti ettei hänen vahvistin ollut mukana, että se olisi pessyt kaikki testissä olleet, mutta hän ei anna niitä testiin vaan niiden pitää ostaa se.
guitar player osti sitten sen ja testasi, ja toinen kanava ei toiminut ollenkaan, ja ne meni aukaisemaan sen, mikä oli no no, koska Dr Z kielsi prosyyrissään aukaisemasta hänen vahvistintaan edes putkien vaihtoa varten, ja sieltähän paljastui silikonimöykkyjä joilla peitettiin osia ja oikosulkuun kytketty potikka joka jostain sai +400 volttia runkoonsa mistä vahvistimen runkoon, eli hyvä tuuri pelasti sähköiskulta.
siinä vaiheessa se lähetettiin Dr Z:lle takaisin korjattavaksi, hän lähetti toisen tilalle,
ja erittäin kalliista hintalapusta huolimatta vahvistin ei ollut testaajien mielestä mitenkään erikoinen, huono puhdas ja suttuinen särö.

 
Z:han on aika huokeasti hinnoiteltu (uutena) Mike käyttää samoja chassiksia useassa eri mallissa, useasti Hammond muuntajia etc...hyviä vehkeitä, ei ainakaan nykymalleissa ole *silikoni* möykkyjä, jos on se on vain i.e. parin komponentin kiinni pitämiseksi tms....
 
Tässä esim EGZ50:
 
http://www.proguitar.de/ProGuitarPr … iste/Links/DrZ/EZG50/EZG50Innen.jpg
 
Z:n 6545 mallihan on yksi harvoista minkä haluaisin takaisin ;)
 
/sv
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=189526