Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LoudRevo
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Vaikuta keikkabuukkaussoftan kehitykseen
Aika:02.04.2010 16:14   (muokattu 02.04.2010 16:15)
zekeode: Ööh..tarkoituksena on spämmätä keikkapaikkoja? Pitäisikö bändin, ja keikkapaikan jo bookatut keikkapäivät nähdä jostain.
 
Myöhemmissä demoissa listaamme keikkapyynnöt, sekä menneet ja tulevat keikat artisteille ja keikkapaikoille. Tässä demo versiossa buukkauksia ei tallenneta järjestelmään, koska kyseessä on feel-and-touch tyyppinen demo jossa voi nähdä miten homman on ajateltu toimivan mutta ei pysty muuttamaan mitään dataa.
 
Mitä spämmiin tulee niin homman nerokkuus on siinä ettei spämmiä synny (tai sitä ei tarvitse ainakaan lukea). Tällä hetkellä keikkabuukkaajien täytyy käsitellä kaikki keikkapyynnöt joita bändit lähettävät, koska ei voi tietää mikä vastaanotetuista keikkapyynnöistä on paras.
 
Me pystytään listaamaan artistien keikkapyynnöt siten että buukkaajalle näytetään ensin parhaiten hänen tarpeisiinsa sopivat artistit. Esimerkiksi keikkabuukkaja voisi määritellä että artistin pitäisi pystyä vetämään Semifinaalin kokoinen paikka täyteen, keikkapalkkio voisi olla 100€-700€ ja että artistin pitää soittaa metallia tai vaikkapa samanlaista musaa kuin ne artistit joita buukkaaja on ennen buukannut.
 
Sen sijaan että keikkabuukkaaja joutuisi selaamaan kaikki 200 sähköpostia kuukaudessa, meidän järjestelmässä keikkabuukkaajan tarvitsee selata vain parhaiten sopivat keikkapyynnöt kunnes buukattavat päivät on hoidettu.
 
Lisäksi me pystytään "pakottamaan" artistit lähettämään sellaisia keikkapyyntöjä joissa on kaikki tarvittava informaatio, jolloin joudutaan välittämään vähemmän viestejä asian hoitamiseksi. Toisinaan artistit ovat lähettäneet buukkajille viestejä tyyliin "Hei, me tarvittais keikkaa".
 
Toivottavasti tämä selvensi asioita,
-Ahti Ahde
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=189482