Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Murgo
Alue:Puhaltimet
Aihe:Moottoripyöräileviä fonisteja/foniasoittavia motoristeja?
Aika:01.04.2010 07:08   (muokattu 01.04.2010 07:11)
Joo, toinen vaihtoehto mitä olen myös miettinyt olisi ihan tavallinen kunnollinen selkäreppu johon laittaisi sen torven oman kovan kotelon. Aika painava vain, mutta varmaankin suojauksen kannalta hyvä. Pitäisi vain löytää sellainen reppu joka kestää, minulla on ihan tukevanoloisestakin repusta joskus irronnut remmi, ei kauhean kiva tilanne pyörän päällä kun reppu yhtäkkiä valahtaa "kainaloon".
 
Tuo ehdotettu kotelohan on varmaan jo hyvä, mutta pihinä en viitsisi ihan noin paljoa sijoittaa, ihan hyvä kova kotelo kun jo löytyy "normaalikäyttöön" jossa kolhut ovat se suurin huolenaihe. Mitään pitkiä matkoja ei ole tarkoitus kuitenkaan foni selässä tehdä, lähinnä treenikämpälle ja tunneille siirtymistä ajattelin. Sateessa ajamista pyrin myös välttämään, eli vedenpitävyydellä ei niin suurta väliä ole, äkillisen satunnaisen sateen yllättäessä voi käyttää esim. muovipussia/jätesäkkiä hätävarasuojana.
 
Yksi syy miksi haluaisin nimenomaan selkään ripustettavan ratkaisun on tärinä, epäilen että kovan kotelon kiinnittäminen suoraan mopoon saattaa aiheuttaa sen että torvi "hakkaa" kotelossa edestakaisin tärinän tahdissa ja vaurioituu. Tuo Dynakin kun kuitenkin tärisee ihan reilusti vaikka moottori kumeilla onkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=46&t=189463