Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:defunct
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kepukkaa kehiin, jelppiä tarttis
Aika:21.03.2010 15:12
No niin, nyt on mennyt basistin pää jo niin pahuksen sekaisin kaikesta parin viikon sisään virranneesta informaatiosta ja sen hausta, että tarttee kääntyä nöyrästi kokeneempien puoleen ja pyytää apua.
 
Eli basson viereen tarttis saada kiva, mielellään jopa nätti kepukka jota ei tarttis liikaa säätää. Ibaneziin oon nyt lähes poikkeuksetta mieltynyt, musaliikkeissä koklaillu noita Wizard II -kaulasia pelejä ja tumpussa se tuntuupi hyvältä.
 
Sekä uusia että käytettyjä selanneena on pistänyt silmiin Iban mallit
RG370DX
http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-RG370DX
 
ja RGR321EX (INF mikeillä, ei taida olla liikkeellä noita EMG mikkisiä enää)
http://www.levytukku.fi/www/tuotteet.html?product_id=548
 
ja GRG250DX
http://www.thomann.de/fi/ibanez_grg250dxbkf.htm
 
ja aivan jo toiseen laitaan Epiphone Special II GT (huhujen mukaan ei laisinkaan paska peli aloittelijan kouraan)
http://musiikkiliike.fi/index.php?target=products&product_id=33436
 
Floikkatallasta on sen verran pahaa sanottavaa tullut vastaan, että 370 ja 250 epäilyttävät nyt kovin. Edge III on tunnetusti "paskafloikka" ja kammelle nyt ei ole mitään aivan mahdotonta tarvetta, niin alkaapi kaatua hankinta pahasti tuon RGR321 puolelle. Special II tallasta ei sitten ole mitään hajuakaan.
 
Toisekseen pohdituttaa vielä nuo mikit, eli noissa floikkamalleissa on PSND:t ja kiinteätallasessa Infinityt; internetin ihmeellisen maailman gurut ovat valistaneet että Inffejä pystyy jopa kuuntelee ilman pakottavaa tarvetta välittömästi vaihtaa parempiin, toisin kuin PSND jotka ovatkin jo aikamoista kuraa. Pitäneekö paikkansa? Noista USA Desing 650R/700T humbuckereista ei sitten ole pienintäkään hajua. Guitar Worldin demovideossa ei pahoilta kuulostaneet, vaikkakin hyvin luultavasti soitettu kohtuu kovaluokkasen putken läpi, eikä soittajassakaan vikaa.
 
Yllämainittuja kepukoita nyt löytyy melkolailla jatkuvalla syötöllä hyväkuntoisina, käytettyinä ja varsin budjettiin sopivilla hinnoilla, mutta tietty saa tarjota sekä informaatiota jos miksei kepukkaakin harkittavaksi (aikalailla max budjetti 400€ näin lama-aikaan).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=189142