Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Woodoo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:G-amajor 2, kokemukset ja tarinat.
Aika:21.03.2010 14:30   (muokattu 21.03.2010 14:35)
Vuoden olen keikkaillut kitaristin leivissä ja pikkuhiljaa rupean kässäämään livesoundin tarpeet. Vaihdoin Blackstarin series one 100 nuppiin ja serie one 4x12 kaappiin.
 
Soundi on just mitä haen, säröt ja kliinit kunnossa. Tässä vahvistimessa taitaa efektilooppi olla sarjamuotoinen ja luin että edellisen majorin kanssa joitakin epätöivottuja äänen värittymisiä huomattiin laitteen kanssa. Voi tosin olla että sen vois saada kompensoitua vaikkapa omiin tarpeisiini riittävän hyväksi vahvarin omalla eglla. Kysehän on kuitenkin live-soundista missä pienet kompromissit on sallittuja.
 
Kysymys kuuluukin onko major kakkosen kanssa samoja ongelmia havaittu. Himottaa hirmuisesti Blackstarin ollessa myös midillä ohjattavissa.
 
Toinen seikka vielä olis löytää sopiva midi ohjain. Vahvistin asettaa pienet vaatimukset kanavien kiinteiden midi-komentojen takia. Eli 1-kanva=clean, 2 =warm, 3=crunch, 4=super crunch, 5=clean jne..
Majorissa ilmeisesti voi kanavat mapata haluamallaan tapalla. Eli kaipaan ohjainta missä on nappulat ohjelmoitavissa, eli vinkkejä tämänkin suhteen kaipailisin.
 
Voi rähmän käpylä... otsikossa jo kirjoitusvirhe.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=189140