Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dragon
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fenderin humppari telellä hevanderia.
Aika:18.03.2010 14:42
jaspiq: Mulla on toi fmt- malli ja onhan tässä tikku kaula, juuri passeli mun lyhyille sormille. Yläsatula kun on sen 41.3 mm ja radius 15,75" niin se selittänee sen. Itse taas pidän siitä että toi kaula on maalattu ja lakattu, näyttää enemmän "yhdestä puusta veistetyltä". C-vireessä olen yhden kielisetin verran kokeillut ja hyvinhän se murisi, mutta ei ole noi alavireet mulle.
 
Onpas tosiaan aika tikku o_O... Kattelin tuolta fenderin sivuilta, että vaikka kaula profiiliksi ilmoitetaan C-shape on joissain silti tuo nut width erilainen kuin toisissa ja tuossa vaikuttaisi olevan aika ohkanen. Alkoi epäilyttää, että osuukohan käpälään, kun tällä hetkellä tuollaiseen ltd:n viper sarjalaisen kaulaan tottunut. Mitä toi radius muuten suomeksi sanottuna mittaa, kun on jäänyt aina vähän hämäräksi?? Prkl... pitää varmaan jostain etsiä tuollainen keppi testattavaksi.
 
Jim Root-malli sopii kyllä sinulle erinomaisen hyvin. EMG vain repii lisää etumatkaa muihin, kun käännetään virettä alemmas.
 
EMG:tä on ollut useammassakin kepissä enkä pidä niiden soundista. Säröllähän ne on ihan jees, mutta vaikka pääosin biiseissä joita soittelen onkin aika isoa säröä on joskus myös vähempi säröisiä ja cliinimpiä juttuja ja näissä EMG kusee.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=189015