Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pitk
Alue:Livetoiminta
Aihe:Rolandin digitiskit
Aika:16.03.2010 17:17
iLive T:t on nyt sitten ajossa. 112:n keulassa ja 80:n monitoripäässä. Digitaalisesti yhteydessä, kaukokaapeli = KAT5, etupään sähköjohto on paksumpi ;-)
 
Reippaan kuukauden kokemuksella: Tähän mennessä toimineet loistavasti, kaikki pykimä on ollu käyttäjälähtöistä (niinko word clockin asetus, aarrgghh!).
 
Soundi on varsin musikaalinen, etari toimii hienosti, efektit on hyvät, kohtuu painoinen, käyttö yksinkertaista (konffaus vatii aikansa, koska tiski antaa mahdollisuuksia tehdä asiat todella monipuolisesti; lue: Saa sen kyllä toudella pahasti solmuunkin, jos ei osaa), ööö? Ei kyllä harmita tämä hankinta.
 
Varsin hyvät työkalut, en näe esim mitään syytä maksaa balttia tuplahintaa SD8:sta, ellei halua maksaa lisää itteensä kipeäksi kiihdytyspaketista, että saa ne 8 dynaamista eq:ta ja 8 monialuekompuraa ;-)
 
Pitk.
 
pitk: Kokeiltiin tommosta männäkesänä. Kyllä se monilta osin (esim soundiltaan) ÄläSysin pesee. Pari viikkoa sitten testattiin myös iLive-T, joka pesee kyllä molemmat edellämainitut, eikä hintaakaan ole pahasti enempää. iLiven plussia: toutch screen, DCA:t, täysin konffattava käyttöpinta, kanavamäärä. ÄläSYsiin verrattuna vielä digikaapeli, efektit; Rolandiin nähden kompura ja gate-määrä.
 
Kyllä noi kolme meikällä järjestyksessä:
 
iLive
Roland
LS9
 
Tässä hintaluokassa ei taida toistaiseksi juuri muita vaihtoehtoja ollakaan.
 
Pitk.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=184135