Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:MIDI, Mac ??
Aika:13.03.2010 15:07
Galgal: Anteeksi unohdin tulla lukemaan viestit kun sain homman toimimaan.
 
Kiitos vastauksista, vaikka niistä ei nyt hyötyä ollutkaan. Hyvä että ihmiset ei pelkästään vittuile toisilleen netissä vaan ihan aidosti keskustelee ja koittaa auttaa!
 
Muille samaa pohtiville:
 
Vedin vain johdon kiipparista (tässä tapauksessa ihan joku perus casio riittää koska se toimii pelkkänä datan syöttö laitteena) mäkkiin, hain googlella jonkun casio pluginin jonka asensin (pieni nopea tiedosto, löyty helposti googlesta) ja avasin ohjelman (tässä tapauksessa garageband), avasin uuden ohjelmistosoittimen, painelin koskettimia ja näin reaaliaikaista dataa ruudulla. jee.
 
Garageband on muuten yllättävän hyvä, kevyt demottamisohjelma. Midi-ympäristössä toimiessa ei rajoituksia tunnu tulevan vastaan... Netistä löytyy lisää äänigeneraattoreita ja muita plug-ineja järjetön määrä. Näin opiskelijabudjetilla vältän piratismia tekemällä biisirungot yms. sillä.
 
Eikä se macin perus äänikortti ole mikään loistava, seuraavana hankintana on varmaan sellaine ulkonen äänikortti-asia. ei tolla macbookilla ainakaan mitään voi nauhottaa sillee line-in.

 
parempi toistopuoli ainakin jossain pceiden integroiuduissa siis Mac Ministä puhun.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=186005