Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tender.insanity
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Multiefektiin siirtyminen ? Onko järkee vai ei ?
Aika:12.03.2010 11:41
Jep jep... Mä olen käyttänyt multiefektejä miltei ainoastaan kymmenen vuotta. On erillispedaalejakin ollut iso kasa, mutta jotenkin mua viihdyttää se, että on vain yksi laite, mikä hoitaa asiansa. Bänditouhut ovat vähemmällä nyt, mutta usein siellä mennään kitara -> Boss DS-1 -> vahvari -asetelmalla. Lähinnä en ole vain jaksanut säätää multiefektiä vahvarin kanssa toimimaan, laiska kun olen.
 
Tällä hetkellä mulla on Boss GT-8. Ollut aktiivisessa kotikäytössä (ja kyllä treenikselläkin) ilmestymisestään lähtien. Sitä ennen oli GT-6 pari vuotta. Kestäviä ovat, ei voi valittaa. GT-10:iin en koske pitkällä tikullakaan. Hieno ulkokuori ja uudet ominaisuudet hämäävät tuon romukasan. Katsoo sitten, kun uutta tulee, mikä se on.
 
GT-8:n saa 200e:lla, mikä ei ole paha sijoitus. Älä siis myy pois irtopedaaleja, vaan pidä sekä että. GT-8:n vahva puoli on hyvät efektit, panssarivaunun kestävyys ja säätömahdollisuudet. Säätäjän unelma oikein. Toisaalta, vie aikaa, että oppii kunnolla käyttämään.
 
Mitäs muita tässä on ollut,... Zoomeja (kalliimman pään, G9.2.tt ja useampi halpa), ToneLab SE, Digitech RP500, M-Audio Black Box, Digitech GNX3.
 
Vahvistinmallit ovat parhaimmat IMO Digitech RP500:ssa ja ToneLab SE:ssä. Jälkimmäinen aika rajoitteinen kuitenkin. Jotenkin itse olen aina päätynyt takaisin käyttämään GT-8:a, kun se on tuttu ja turvallinen ja saan siitä irti mitä tahdon.
 
Nauhoitan suoraan GT:n ulostulosta äänikorttiin ja muuten soittelen aktiivikaiuttimien kautta kotona. Ääni on omaan korvaani riittävän miellyttävä.
 
Pistä vaikka pikaviestiä, jos tahdot ääninäytteitä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=188829