Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JPQ
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Miten Addictive Drums haitsut sihisemään enempi?
Aika:11.03.2010 15:08   (muokattu 11.03.2010 16:48)
kmh: Tietty toinen ratkaisu on käyttää samplatun sijasta aitoa. Jos haitsu on ongelma, niin nauhoita pelkkä haitsu akustisesti. Haitsuteline maksaa 100e ja pellit 69e uutena. Saat rajattoman portaattoman kontrollin soittoosi, alle samplepaketin hinnalla!
 
Itse olen ollut addictive drumsiin tyytyväinen. Jos haitsu ei miellytä, kannattaa ensiksi tiirailla että miten sitä haitsua soittaa. Kuten muutkin virtuaalisoittimet, vaatii myös AD sitä että paneutuu siihen mitä siitä saa irti. Padiohjain auttaa kummasti.

 
no jostain syystä ei auta sanoisin (kaikki valmis haitsu säädöt
tökkii enempi tai vähempi kaikki ihan liikaa korvat kertoo samplen vika ei säätö mahkujen) ja sitä paitsi näissä oloissa ei tuo haitsu ratkaisu oikein ainakaan vielä toimi. ps. oma ratkaisu näillä näkymin on superior drummer jos sekään pian tarpeen jos logicin mukana tulee käyttökelpoista kun Garagebandin rock ja pop setitkin ok kuten myös Yellowtoolsin Indepence Free. ps. voihan olla että haitsua tuollainkin voi joskus katsoa... (siis oikeaa mikittäen mutta sitten unohdit laskustasi mitä maksaa mikrofoni joka hyvä hommaan ei siis erinomainen ehkä mutta ei mikään suurin mahdollinen halpuus ratkaisu).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=188705