Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vallu-Veke
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Ei löydy paikkaa soittaa akustisilla rummuilla. Auttaisitteko?
Aika:09.03.2010 12:32
Vähä-Heikkiläntie oliko se 46 on joku teollisuustalo, jossa treenaa aika monta porukkaa. Varmaan pyydetään ihan kohtuu vuokraa, kun on aika lähellä keskustaa.
Entä se vanha Parkerin kutomo, jossa on treenitiloja urheilijoille? Saattaa olla bänditilojakin?
Jos sulla on tuttuja Orikedon tms. .. teollisuusalueella töissä, niin sieltä voisi saada jonku nurkan illaksi rumpukäyttöön. Yleensäkkin teollisuusalueilla ei illalla paljon naapureita häiritä ja hallitilaa piisaa. No pitää olla varmaan vähän tuttuja, ennen kuin muusikkohamppeja päästetään samoihin tiloihin kalliiden koneiden kanssa. Tiloja on ihan varmaan, mutta on ennakkoluulojakin, kun pitäisi antaa avaimet klopille, jolle työ ei maistu. Mieluummin pärisytetään rumpuja ja kasvatetaan pitkää lettiä, aina pölli suunpielissä käryämässä,... ;)
Ehdota jollekkin Orikedon sorvaamon pomolle, että siivoat lattiat, jos saat soittaa rumpuja sen jälkeen parituntia?
Turkuhan muuttuu aika äkkiä maaseuduksi, kun ajat 10...15 km mihin suuntaan vaan. Ohikulkutien takaa saattaa löytyä tiloja helpommin. Turku itsesäänhän on aika tiukkaan rakennettu. Taitaa olla kiven alla halvat tilat.
Raisio, Kaarina, Lieto,.... Laajenna hieman aluetta, mistä etsiä, niin löytyy ehkä helpommin. Halisista polkee Raisioon puolessa tunnissa,....
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=188648