Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JCM
Alue:Kilpailut
Aihe:Roots-skaba 118 äänestys
Aika:05.03.2010 22:45   (muokattu 06.03.2010 00:23)
Kaikki kuunneltu läpi ja pisteytetty. Tein ihan "kaavion" sitä varten ja aloin oikein raatia pitämään:D
 
Hyviä oli monta, hankalaksi menee pisteiden jako todellakin.
 
E3: Pisteitä onkin nyt kuulemma 8 jaossa, joten lisään pari pojoa tähän kun kerkesin aiemmin jo 6 pistettä jakaa.
 
3 pistettä: Aigee
2 pistettä: MaQ
1 pistettä: WanhaWetäjä
1 pistettä: BigPapa
1 pistettä: krk
 
Mun mielestä aika tasaista muuten, mutta Aigeella oli jotenkin omaan makuuni kaikki todella hyvin kohdallaan ja olis vähän tehny mieli antaa 3 pistettä. Ei vain voinu, ku neljä tasaisen kovaa seuralaista pukkas joukkoon tummaan:D
 
Tonolle henkiset pisteet siitä, että siellä oltiin melko lähellä autenttista etelävaltioiden soundia jostain menneisyydestä:) Oikeita pisteitä siitä ei voinut tässä seurassa kuitenkaan antaa.
 
Tein pisteytyksen ennen kuin olen katsonut kenenkään muun pisteytyksiä etteivät ne pääsisi vaikuttamaan omaan arviointiini. Elikkäs.
 
----------- E: kommentit editoitu myöhemmin jatkoksi:
 
krk: Loistava alku, ja mahtava taustasta erillään oleva soundi siihen kuitenkin erittäin hyvin sopien. Tyylillisesti ++. Loppua kohti hitusen meinaa jäädä suttaamaan, mutta punaisesta langasta saadaan taas kiinni ja lopetus on soundeineen oiva.
 
TAR: Mukavan pehmeä ja sopivasti rusinainen soundi. Pikkuisen meinaa lipsahdella vääriin kohtiin nuotteja välillä, muuten tämäkin olisi miltei pistesijakamaa.
 
BigPapa: Ihan parsa soundi kyllä, ja tyylillisesti erittäin miellyttävä ++. Jos lopussa olis ollu vähemmän vingutusta ja enemmän murinaa niin ois tapellu Aigeen kanssa ykkössijasta. Jotenkin odotin loppuun alun perusteella matalampaa settiä.
 
Illu: Hyviä ideoita, mutta tuplakitararaita hitusen eri taimeineen ja teknisine eroavaisuuksineen meinaa vähän sekoittaa kokonaisuutta. Tyylillisesti silti +.
 
gary field: Hienoista kiilausta, pari puuttuvaa nuotinhäntää, snadia toistoa. Tyylillisesti melkein +, mutta edellämainitut seikat jättävät pisteittä tällä kertaa. Ei paha silti.
 
Aigee: Oikein miellyttävä pehmeä soundi ihan snadilla murolla, mie tykkään, hyviä laskuja, teknisesti toimiva, hyvä time, eikä homma tökkää tyylillisesti missään kohtaa. +++
 
JCM: Akustinen, nailonkielinen Samick varustettuna B-Bandilla, suoraan linjaan (puoliksi sormilla, puoliksi plekulla). Toki, jos ois jaksanu hyvällä konkalla säätää niin soundi ois saattanu olla mukavampi, mut ittelle kelpas:D
 
liljam: Ihan jees menoa, mut tossa puolenvälin tienoilla tapahtuu jotain joka ns. herättää fiilistelystä. Soundi ehkä hitusen liian "kova". Tässä porukassa tällä ei pääse pisteille mun mittareilla, mutta oli siellä hyviäkin juttuja toki.
 
tahtah: Laulu säikäyttää ja vie huomion kitarasta, mutta kyllähän tuo kitarointi toimii. Laulun epävarmuus ja epämääräinen time on miinusta, eli kitaroinnilla pelkästään ei mennä nyt pisteille vaikka se toimiikin aika hyvin.
 
tono: tässä on sitä syvää etelää, mutta Mnetissä tällä ei vielä pisteitä kalastella Roots-skabassa. Muutama jees juttu, mutta "syvä eteläys" ei ny mun mielestä toimi tässä niin ku pitäis.
 
Purple masiin: Alkaa erittäin mukavasti, mutta sitten alkaa time ja sävelet hitusen elämään. Hyviä ideoita monta, ja mukavasti etenee, mutta ei pisteille. Tyylillisesti +.
 
MaQ: Teknisesti ja tyylillisesti oivaa ja hyvä time. Joka alueella mielestäni vahva. ++
 
WanhaWetäjä: Luulin, että WW vetäis jotain urkua, mutta yllättäen tulikin kitaraa, ja toimivaa sellaista. Vahvaa settiä tässäkin joka alueella, joskin tyylistä ehkä enimmät pojot.
 
blues guitar: Tyylillisesti +, mutta jotenkin välillä ei osata päättää mihin suuntaan edetään. Loppua kohti paranee taas mukavasti. Hyvä tää on, mutta ei pisteille.
 
t-tyrjä: Miellyttävä soundi ja tatsi. Teknisesti hyvää soittoa ja hyvä time. Erittäin lähellä pistesijoja. Lopussa hiukan fiilis laski, kun odotin vielä jotain repäisyä. Hyvää settiä kokonaisuutana, kyllä.
 
E2: ps. jos ette saa Illun vetoa kuulumaan, niin tallentakaa vaikka työpöydälle ja avatkaa siitä VLC:llä tai jollain eri ohjelmalla kuin RealPlayerilla tai selaimen oletuksella, sitten toimii. Jotain vikaa siinä oli, mutta sain toimimaan kun tallensin sen ensin ja avasin eri ohjelmalla.
 
Inhottavaa muuten arvostella ihmisten soittoa, en oo tottunu tällaiseen:D Omassakin soitossa on tarpeeksi analysoimista ja kehittämistä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=188589