Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kid ego
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Täällä muistelemme keikkamestojen parhaita appeita
Aika:05.03.2010 03:32   (muokattu 05.03.2010 03:38)
Vilhelmus: Festariruokailut tietty on sitten oma lukunsa ja tarjonnan kirjo on erittäin laaja kylmästä kinkkukiusauksesta noutopöytiin. Erittäin hyvä fiilis on jäänyt RMJ-festivaaleilta (pl. Sedun järkkäämä vuosi, joka kuulemma ei oikein lähtenyt), missä ilmainen juoma virtaa hanasta ja grillatuista valikoimista on ollut mukava ammentaa. Hyvät ruuat, juomat ja takahuonefiilikset! Harmi ellei enää ole samanlaisia luvassa.
 
RMJ:ssä oli ainakin kesällä 2009 (muistaakseni säkin olit siellä, tosin meitä edeltävänä päivänä) ihan ok tarjoilu. Ei ehkä mikään gourmet, mutta sanoisinko että ylempää keskiluokkaa. Viime kesän parhaista mätöistä vastasivat Himos Fest ja Ruisrock; muutaman eri sortin lihaa lisukkeineen, erilaisia salaatteja, hedelmiä yms. sekä herkkuperseille karkkia, sipsejä, keksejä ja kaikenlaista muuta jälkiruoaksi.
 
Lapinharju: Semifinalissa on yleensä ollut perus kotiruokaa paremmat mätöt.
 
Kyllä! Semifinalissa ja Tavastialla sapuska haetaan ravintola Ilveksen keittiöstä, eikä ikinä ole ollut mitään moittimista. Kyseessä on vissiinkin päivittäin vaihtuva ruokalaji (ainakaan ruokalistaan ei pääse käsiksi), ja siinä on huomioitu niin lihan- kuin jänistensyöjätkin.
 
Helsingin Dante's Highlightista saimme viime syksynä ruokaliput Eerikin Pippuriin. Toivottavasti parin viikon päästä on sama tilanne, onhan kyseessä kuitenkin yksi kaupungin parhaista (ja varmasti myös kalleimmista) kebab-ravintoloista. Omaa keittiötä Dante'sissa ei ole.
 
Tampereella hotelli Ilveksen Amarillossa ruoan sai valita henkilökunnan ruokalistasta. Ainakin meikäläisen syömä hampurilaisateria oli vallan mainio.
 
Ihmeen vaikea oli miettiä ja muistaa hyviä artistisapuskoja. Niitä huonoja ja vielä huonompia keksisin paljon helpommin, mutta hyvien tapojen mukaisesti ja otsikon alla pysytellen jätän ne sitten jonnekin muualle.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=188502