Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:munakorva
Alue:Bassot
Aihe:Classic vibe Squier resonoi/rämisee, mitä tehdä?
Aika:01.03.2010 20:03   (muokattu 01.03.2010 20:08)
pahaeno: Täh? No mutta whattafak? Mikä hemmetin perussäätö? Tää on hieman ristiriidassa tuohon aikaisempaan, jolloin totesit että vuosia on tullut kitaroita/bassoja ruuvailtua. Ite heitän soittimen huoltoon jos ja kun ei itse jaksa/ehdi syventyä. No mutta joo, menee hieman offtopiciksi, sorry.
 
Mä kokeilin muutamaakin erilaista "perussäätöä", kunnes tiesin minkälainen on se mun "perussäätö" mun bassossa. Kitarassa kerroin pääpiirteittäin mihin setuppiin laitetaan, kotona sitten säätöjen tarkastus kun oli pari viikkoa kotona ollut.
 
Mutta takaisin vikaan. Omituinen kerta kaikkiaan. Toivottavasti selviää mahd. pian mikä moisen aiheuttaa.

 
Särinen pois saamisyritysten takia säädöt ovat nyt mitä on. Kyllä. Kuten aijemmin mainitsin, niin normaalit säädöt osaan kyllä tehdä. Mutta hetkellinen viha tuota instrumenttia kohtaan kasvoi perjantaisen työpäivän jälkeen niin, että jätin soittimen sinne omaan laukkuunsa odottamaan jonkun muun säätöä, kuin minun. Olenhan vain ihminen. Kuten itsekkin mainitsit: Joskus ei aina ehdi/jaksa enää syventyä siihen vekottimeen. Jos on rahaa ja joku sen osaa kuitenkin paremmin rahasta tehdä, niin maksan tässä tapauksessa hyvin mielellään. Ei riitä kiinnostus enää tuota soitinta useaan kertaan palasiksi purkaa.
 
Tiedän myös hyvin tarkalleen millaisella tuntumalla haluan soitella. Ja osaan siihen soittimeni säätä. Enkä mielelläni väittelisi tällaisesta turhasta vaan keskittyisin mieluummin itse ongelman etsintään ja ei-toivotun resonoinnin metsästämiseen
 
Mielenkiinnolla jään itsekkin odottamaan, mistä moinen voi tulla
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=188055