Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kuno
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Lonksuva whammy
Aika:28.02.2010 19:29
tender.insanity: Onkos siinä kuusi ruuvia neljän sijasta, vai? :D
 
Sori nyt offtopic, mutta ootko sä ihan livenäki yhtä ylimielinen ja alentuva ihan tuntemattomia ihmisiä kohtaan? Vai pönkitätkö sä nyt vaan egoas täällä mnetissä pätemällä asioissa joista ei oo minkäänlaista hajua?
 
Et selvästikään oo koettanutkaan avata whammya koskaan. Ei se mitenkään hankalaa oo sellaiselle, joka tietää mitä tekee, mutta kokematon äkkiä rikkoo koko kahdensadan pedaalin. Ja onko se nyt tyhmää tai uusavutonta, että ottaa asioista selvää ennen kuin tekee? No eihän se ole. Vain täysi ääliö rupeaa tekemään jotain sellaista, mistä ei ole mitään hajua, ennen kuin on vähintäänkin homman teoriapuolen jostain selvittänyt. Tässäkin nyt aloittaja kysyi neuvoja, että voisi laittaa pedaalinsa itse kuntoon.
 
Voithan sä miettiä, että minkä takia tosta on tehty youtubeen video, että miten ton saa siististi auki. Toi on suunniteltu niin, että avatessa, ja etenkin takaisin kasaan laittaessa toi pedaalin piirilevy on tosi helppo saada rikottua. Ei ole ihan niin yksinkertaista kuin jotain perus-MXR:ää avatessa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=188363