Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hotlicks
Alue:Livetoiminta
Aihe:Edulliset mikserivahvistimet
Aika:28.02.2010 12:54
weikka: Mitä ehdottaisit? Tarve olisi noin 8 mikkikanavaa, kaiut, eq:t, monitoroinnit, phantom. Tarve olisi semmonen että klubikeikat, ravintolat, joskus ulkoilmakeikat. Onko esim. 350 W ok? Rahaa ei kummoisesti ole, mutta semmonen kohtuullinen kalusto. Kiitos vastauksesta!
 
Ei haluis napista, mut haulla tästä samasta aiheesta löytyy aivan älyttömästi ketjuja... Tää on käyty aika moneen kertaan läpi, eikä ne vastaukset tule muuttumaan. Hyvää ja halpaa ei ole edelleenkään keksitty, eli noihin vanhoihin juttuihin on edelleen luottamista.
 
Mitä niissä kaikissa vastataan on: osta niin hyvää ku pers kestää ja siitä se seuraavaks parempi. Aktiivikajareita tarjotaan (RCF, Mackie jne) ja pikkumiksereitä. EI kaikelle halpikselle. Älä tuijota watteja vaan SPL:ää. Ulkoilmaan noi kamat ei tuu riittämään. Halutaan tarkennusta mikitettävistä instrumenteista jne.
 
Alkuperäiseen kysymykseen eli mikserivahvistimeksi tarjoisin jo ehdotettua Yamahaa. Toi EMX5014c tai EMX5016cf on ihan ok pelejä, tarpeeksi helppoja ja riittävän hyväsoundisia. Muistaa täytyy kuitenkin, että noi on nimenomaan laulukamat. Vaikka watteja taas sanotaan olevan sen 500, niin ei tolla ajeta koko orkesteria. Mulla on toi pienempi noista ja EV:n muovipurkkien kanssa riittää just laulun vahvistamiseen pikkukeikoilla, myös kiipparit menee, mut ei mitenkään koko orkesteri.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=188346