Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:miikka_the_basist
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Bänditoiminta
Aika:21.02.2010 21:22
crane: HYVÄÄ HUOMENTA!! minkalaisi kokemuksia on bändin kasaamisesta? Kävikö helposti vai menikö pitkään et sai ukot/akat kasaan? meitä on nyt kaksi ehkä kolme jos tuo laulaja nyt pysyy mukana ja kaikki natsaa? Me olaan eripuolelta suomea mut soitetaan tampereel. Pitkä matka mut ei haittaa. Hidastaa vähän treeneihin menoa. Alku ollu aika kivikkoista!!?? Jotkut pitää matkaa liian pitkänä , jotkut ei tule treeneihin, myöhästelee yms.
 
Onneks alkaa hyvä miwhitys jo olee eikä tartte enää Niin paljoa etsiä ukkoja? crane

 
Kokemusta on pumpun kasaamisesta ja siinä meni kyllä aikaa; rumpalin paikalle oli muistaakseni noin 20 kaveria joista suurin osa jätti kokonaan tulematta paikalle silloin kun oli sovittu, yksi pyysi joka treeneistä 50 euron palkkaa jne. Toinen kitaristi alkoi sitten loppupeleissä soittaa rumpuja ja siinä meni sitten pari vuotta, että alkoi kapulat naputtaa tiukkaa, tasaista komppia. Nostan hattua miehelle, että aloitti rumpujen soiton ja oppi vielä nopeasti soittamaan ainakin minun korvaani hyvin.
 
Laulajan tontti oli tuulinen ja siinä oli jatkuvaa vaihtuvuutta. Intoa oli mutta kun piti alkaa tekemään niitä sanoja teoiksi niin vokalistia ei näkynyt treeniksellä (tämä siis yhden laulajan kohdalla), toinen kanditaatti lopetti koska soitto ei kehittynyt tarpeeksi nopeasti... pitkäjänteisyyttä siis puuttui noilta lyriikan taitajilta. Sitten oli muutama muu kanditaatti joista joku tuli paikalle mutta sanoi "Kiitos ei" tai eivät enää ottaneet mitään yhteyttä kun piti alkaa tapaamista sopimaan.
 
Kolme jannua pyöritti hommaa noin viisi vuotta ja lopulta pistettiin hanskat naulaan kun ei löytynyt sellaista neljättä pyörää jolla olisi ollut sama into tehdä bändin eteen tosissaan hommia. Muutamia keikkoja vain saimme heitettyä ja nekin meni vähän miten menivät koska osa biiseistä olivat keskeneräisinä setissä mukana, että saimme kestoa pidemmäksi. Biisien sovituksessa oli joko muutamia kysymysmerkkejä tai sitten lauluosuudet olivat mietitty viikkoa ennen keikkaa kun oli pakko saada vielä yksi biisi settiin vaikka väkisin.
 
Itse kyllästyin jatkuvaan sähläämiseen ja koheltamiseen kun piti hommat tehdä kunnolla mutta sitten niitä ei tehtykään. Tuli sitten sopivassa kohdassa mitta täyteen ja en ole katunut päästötäni... ainoastaan sitä olen katunut, että olisi pitänyt jo kauan aikaa sitten sanoa stoppi omalta kohdaltani projektissa.
 
cranelle suosittelen, että kannattaa nopeasti katsoa, että miten se homma lähtee etenemään. Jos joku ei tule treeneihin tai myöhästelee niin ei hepulla ole mielestäni motivaatiota tehdä sitä hommaa tosissaan. Toivottavasti bändinne edistyy ja pääsette keikkailemaan yms. ilman ylimääräisiä ongelmia tms.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=188115