Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollstro
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 41:n äänestys
Aika:21.02.2010 12:08   (muokattu 21.02.2010 12:29)
"Säveltäjän" ominaisuudessa haen minimalistista linjaa joka ajaa biisiä ja antaa rumpalille ja kitaroille tilaa hengittä. Siksi ylisoittaminen, säröt, häröt ja kilinät sekä kikkailu saavat ankaran tuomion. Liian vähän ei tähän voi oikeastaan soittaa. Tässä nähdään että yksinkertainen on vaikeaa, erityisesti tämän tyyppisessä skabassa.
 
poppamies: Saundi on erikoinen, bassot ja diskantit uupuu, ja on vähän ruvella. Siis tosi lo-fi. Soitto on suurimmalta osalta OK ja hyvällä taimilla, mutta noi pitkät ykköset ei oikein istu.
 
hollstro: nakuttelin plekulla ja tulos on aika nasaali ja lyhyt sointi. Loivempi demppi ja sävelten karsinta ois ollut paikallaan
 
2541: Alku on ihan kun kahekskytluvulla, pelkkää pitkää A:ta baarissa. No sitten tulee vähän eloakin. Taimi ja saundi ovat hienot. Muutama makoisa koukku. Pikkusen on liika pinnassa. +
 
omarklah: Tällasella soitolla tulis tennaria eisidiisiin koesoitosta. Vaikka onkin ihan hyvin vedetty, niin tyylinmukaisuus on liian kaukana. Saundi ja balanssi hyvät.
 
J.Hollström: Ihan tulee CW mieleen. Saundi ja sävelvalinnat istuu hyvin. +
 
hollmi-5: taimi on hyvä, sävelet oikein. Tekniikka on raaka: sävelet soivat valtoimenaan ja toistensa päälle, eli demppi puuttuu, joten toinen ja kolmaskin otto ois ollut paikallaan, eikä saundikaan ollut ihan kohillaan: löysähkö ja kumiseva. Taustan rumpalilta kuitenkin rohkea veto.

isorokko: Hieman on liikaa pinnassa, sävelvalinnat hyvät, tosin kikkailu ei kuulu tähän genreen ja kun sama likki tulee taas ja taas niin se syö sen tehon. Kerran sopivaan kohtaan ois ollut tehokkaampaa. Hyvä saundi ja taimi.
 
ekikoo: Runttaava tyyli. Vähän töksyy alussa ja lopun likki menee kontalleen. Nauhakilinät aika kuuluvia. Toinen otto ois ollu paikallaan.
 
Teijo-k: Austaralialainen kansanmusiikki on selkeästi haastavampaa kuin kotimanen Liikaa sointia bassosaundissa ja se tappaa pulssin. Pinnalla oleva basso hoitaa lopun. Ihan lopun töpötys oli parasta.

Seak: Jännä saundi. Niin kuin villasukan läpi, silti hyvä, mitä nyt liikaa säröä mun makuun. Soitto melko kurinalaista, mitä nyt muutama lopuke liikaa. Sävelet ja taimi hyvät.
 
Sirdickyj: Hyvä saundi ja taimi. Sävelet just eikä melkein, ehkä jossain kohti jopa liikaa alleviivaten. Tyylinmukainen kokonaisratkaisu. +
 
Esa H: Basso on todella pinnalla ja seikkailee ihan omissa sfaareissään. Erilainen, B-osassa on ihan hyvä idea, mutta kaikkea on liikaa. Taimi on kunnossa.
 
Absqua: Taas CW:n henkeä pinnassa, mitä nyt basso on selkeämmin pinnassa kuin saisi olla ja vähän liika säröllä. Silti parhaimmistoa tässä skabassa
 
BigPapa: Saundi on vähän ohut ja säröinen. Hyvä B-osan linja. Muuten sävelet soivat liikaa ja toi painotus on pikkuisen väkinäinen. Ei sitä ihan parasta BP:tä tällä kertaa.
 
Jaakonam: Hyvä saundi, ajoittain liian paljon pinnassa. Sävelvalinnoissa vapausasteita vähän liiaksi.
 
Plussat
3: J.Hollström
2: Sirdickyj
1: 2541
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=187924