Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:isorokko
Alue:Bassot
Aihe:Classic vibe Squier resonoi/rämisee, mitä tehdä?
Aika:18.02.2010 13:05
munakorva: Muutama kuukausi sitten ostin Squjun Classic vibe jatsaritn. Aluksi basso soi akustisenakin hyvin, mutta n. kuukauden päästä soittimen ostosta alkoi huomattavan äänekäs resonointi varsinkin vapaata E-kieltä soitettaessa.
Mistähän tuota räminän syytä osaisi etsiä? Kuulostaa aika pitkälti samalta, kuin tallassa olisi jotain irti, mutta särinän ääni on kokonaisvaltaisempi ja tuntuu koko soittimessa. Talla on todella moneen kertaan tutkittu ja en vain käsitä, miten se voisi enää ääntään pitää, joten vika lienee muualla?
 
Jotain vinkkiä, jos saisi mahdollisista muista yleisistä räminänlähteistä ja vinkkejä, miten resonoinnin saisi kuriin? En vielä haluaisi heittää toivoa tuon soittimen kanssa!
 
Olisin jo vienyt soittimen asiantuntevaan huoltoon, mutta asun sen verta kaukana kaikista musiikkiliikkeistä, että tuntuu vähän huonolta viedä ainut edes vähän soittokelpoinen basso sinne odottelemaan pariksi viikoksi postien ja kikkailujen kautta.

 
Onko sulla siinä esim. schallerin hihnalukot? Itellä ainakin pariin otteeseen niiden kiristykset löystyneet niin, että alkavat rämistä varsin voimakkaasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=188055