Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:RrRailo
Alue:Keskustelua raskaammasta musiikista
Aihe:Solution .45 "For Aeons Past" 14.4.2010
Aika:17.02.2010 16:13
Ohhoh, alkaa tulla jo ähky näistä Christian Älvestamin ja Jani Stefanovicin yhteisprojekteista, monet kun sattuvat kuulostamaan varsin samanlaisilta keskenään. Voidaan tietysti puhua jo pelkästään Älvestaminkin yhtyeistä. Vaikka välillä jyrätään raskaammin (Miseration) ja toisaalla yhytetään yhteen progressiivista ja rässimpää ilmaisua (Few Against Many), pilkistää silti seasta se sama perustavalla tavalla ruotsalainen melodöödis. Puhumattakaaan Scar Symmetrystä, Torchbearerista tai Unmooredista. Kaiken lisäksi levyt ovat lähes laidastaan puhkituotettuja IMO.
 
Ei siinä mitään, Älvestamia arvostan kyllä laulajana suuresti ja Few Against Manyn debyytti + Unmooredin viimeisin levy ovat välillä mukavan virkistävää kuunneltavaa. Jospa Älvestamin ja Stefanovicin rintamalta vain välillä kuulisi jotain oikeasti erihenkistä?
 
Olipahan taas henkilökohtaista avautumista. Pysyttelen siis hyväksi havaitsemieni levyjen parissa ja ehkä jätän herrain uudet projektit suosiolla tsekkaamatta. Uudenlaista ilmaisua ei jaksa oikeastaan edes odottaa, sillä mitenkä sitä säveltäjä omista maneereistaan pääsisi?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=44&t=188016