Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jjl87
Alue:Media ja viihde
Aihe:Juhlajätkät
Aika:14.02.2010 23:08   (muokattu 18.02.2010 13:23)
Eipä näyttäny aiheesta olevan kirjootuksia, joten aloitetaampas.
 
Eli Juhlajätkät. Näin reilu vuos sitte ensimmäisiä pätkiä ku Ouluun muutin. Satuin surffailemaan kanavilla ja Diggarilta tuli jotain käsittämätöntä. Jäin hetkeks seuraamaan ja totesin että "Vittu mitä paskaa!" ja vaihdoin kanavaa. No kuitenki aina kanavasurffaillessa törmäsin samaan sarjaan ja muutamat vitsit sitte osuki kohilleen ja vähä hymähtelin. No kunnolla perehdyin sarjaan vasta tos syksyllä ku Facebookkiin kaveri pisti tilanpäivitykseen youtube linkkiä. Muistin kyseisen sarjan ja aattelin kokeilla onneani.
 
Ja kyllä. Ohan se laatukamaa. Hienoa että tollasta joku oikeesti tekeeki! Kyseessä on siis niin ala-arvoista huumoria että se on jo hyvää. Miks aluks tyrmäsin sarjan oli ylitsevuotava kiroilu..kuitenki oikeestaan vaan yhen henkilön toimesta. Siinäki itellä oli vaan asennevamma. Suhtautumalla sarjaan "nollat taulussa" eikä liian kiree pipo päässä sarja on suorastaan nautittava.
 
Jaa että mistä sarja kertoo? Se on vähä niinku Frendit (josta idea alunperin on syntynytkin). 4 kämppistä (Jammu, Kipe, Pekkuli ja Alpo) + naapurin pervo (Rantala) koittaa selviytyä arkielosta kunnialla läpi. Kaikki 1.tuotantokauden jaksot löytyy youtubesta osoitteesta http://www.youtube.com/user/TrashVideoFinland
Ite samastuin kovastikki Rantalaan..
 
Sarja on Trashvideon tekemä http://www.trashvideo.org/ , jolta ilmestyny omakustanneleffojaki kuten "Mies Hervannasta" ja "Nato kommando".
 
Tänne kommentteja vanhoilta ja uusilta faneilta, jotka ovat löytäneet Juhlajätkien ilosanoman!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=187921