Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jucciz
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Paramoren signeerama 72' Telecaster Deluxe meni halvalla?
Aika:11.02.2010 21:44
Simo78: En nyt voi olla ihan samaa mieltä. Niinku tossa ylempänä sanotaan, aika paljon riippuu ihmisestä. Jos joltain 15v teineiltä kysytään niin voi sitä statusarvoa olla yllättävän paljon enemmän kuin niillä mun ja sun idoleilla. Duunissa kun oon noiden junnujen kanssa, niin ei niitä oikeesti kiinnosta mitkään pappojen bändit:-). Jos kysyt kuka on a.young? Blackmore? Tai sitten bändeistä Faith no moret sun muut ei myöskään tiedossa, niin se juna vaan kulkee eteenpäin:-)
 
Mutta luultavasti niille käy niinkuin meillekin suurimmalle osalle: ne tajuaa josain vaiheessa, että just rockmusiikin tärkeimmät jutut tehtiin aika kauan ennen niiden syntymää ja siispä aika monet meidän esikuvista tulee olemaan myös heidän esikuviaan, kunhan vähän varttuvat.
 
En mäkään tiedä oikeastaan yhtään, mitä musaa kuluneella vuosikymmenellä tehtiin. Juna on ilmeisesti kulkenu taaksepäin ainakin mun tilanteessa, koska mä tunnen vähintään yhtä hyvin vanhempieni nuoruuden musiikin kuin oman nuoruuteni musiikin - ja taatusti paremmin kuin omien muksujeni nuoruuden musiikin. ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=187796